Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, őszintén! Ti adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén! Ti adtok esélyt ismerkedésre olyan fiúnak, aki külsőre nem helyes, de ha jellemre szimpatikus, akkor járnátok vele?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Becsülhetem mint embert anélkül, hogy vonzódnék hozzá.
2012. ápr. 30. 01:05
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
Én domináns vagyok,utcán megkergetem a látott férfiakat,kinek kell egy alfa hím csajok?
2012. ápr. 30. 06:39
 13/17 anonim ***** válasza:

pénz számít.

10 milliónál - számít az alak és a benyomás

50 milliónál számít az alak

100 milliónál jön a mindent elsöprő szerelem

e felett már hozzád is megy feleségül és akár gyereket is képes szülni, aminek te lehetsz a nevelőapja :D

06:39 áhám, szóval akkor te kergettél meg a múltkor azért mert egy csajnak a seggét néztem :D:D:D

2012. ápr. 30. 14:46
 14/17 anonim válasza:

Nekem is pont ez a baom.van egy fiu aki haaat nem a legszebb de egyszer egy kirandulason egymas mell kerultunk es amikor megismertem nagyon bejott nekem.azota is folyton ha latom akkor olvasdok el.o nem olyan visszahuzodo hanem , mindig van mirol beszelnunk ha talalkozunk.meg nem jottunk ossze de nincs kizarva,mar ovi ota ismerjuk egymast de meg nem tunt fel nekem,csak most az otazasnal

sok sikert neked

2012. ápr. 30. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Én igen először nekem is a személyisége fogott meg aztán egyre jobban megtetszett a külsője is!:)
2012. ápr. 30. 22:46
 16/17 anonim válasza:
Attól függ h testileg h nézel ki
2012. máj. 13. 18:25
 17/17 anonim ***** válasza:
igen járnék mert nem minden a külső! Másrészt ha szeret és törődik velem akkor számomra ez bőven elég!
2012. aug. 2. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!