Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi az amit először megnéztek egy pasin? Mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik bejönnek?
Figyelt kérdés
És vagány, a visszahúzódó vagy a középút jön be?17f2012. ápr. 9. 19:21
1/14 anonim válasza:
na mindjárt jönnek olyan listák,hogy elalszol mire végigfutod.
2/14 anonim válasza:
Én először az arcát nézem, ha az tetszik, akkor az egész testalkatát, valamint ha van lehetőségem nyilvánvalóan a seggét.;$ Legyen figyelmes, de ne olyan, aki állandóan a nyakamon van és már levegőt sem lehet tőle venni.. Vagány legyen, viszont ez attól függ, h miben..:D:D
15/L
3/14 anonim válasza:
először a cipőjét. :D aztán az arcát meg úgy az összképet.
és vagány is, meg középút is :D
4/14 anonim válasza:
Nekem mindegy h mennyire vagány, csak annyira legyen tökös, h odajön és megszólít, ha akar vmit. (ez sajnos ma már szinte ritkaság) Am meg előbb az arcát, testfelépítését és néha még a cipőjét is. Ha van lehetőségem, figyelem a beszédét is, mert a "faluróljöttemcsaktájszólássalbeszélek" stílus engem taszít. (a cipő meg tényleg sokat elárulhat az ember személyiségéről)
5/14 anonim válasza:
először haj,cipő. aztán hogy mégis hogy néz ki.. meg hogy milyen a stílusa. azért az is fontos hogy ha együtt vagyok vele tudjon megszólalni.
6/14 anonim válasza:
Uramisten!!!! eddig azt hittem, h a csajok csak a saját cipőjükkel foglalkoznak ennyit... :D
Holnap első dolgom lesz cipőboltba menni.
7/14 MicreE válasza:
:D:D:D az utolsó volt a legjobb :)
8/14 MicreE válasza:
9/14 anonim válasza:
te..középút vagy:D barna hajjal, és kék szemmel, ugyan CSAK cipőről nem lehet megítélni drágaság.;)
10/14 MicreE válasza:
Ez komoly? eltaláltad :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!