Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor is van esélyem összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is van esélyem összejönni egy lánnyal, ha belsőre igen, de külsőre nem annyira jövök be neki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne :D
2012. febr. 27. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:

sajnos csekély az esély. Én is szeretném ha lenne így több esély, de ez minimálisra csökken ha nem úgy nézel ki, mint a mai divatfiúk. Ma is láttam 2 átlagos lányt és mind a kettő ilyen 180+ magas cukifiúval ment kézen fogva. Egyáltalán nem hiszem, hogy a belső értékei miatt vannak együtt a fiúval.

[link]

2012. febr. 27. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Abszolút.

Én:elsőre:áhhhhh

másodjára:háááááááááát

harmadjára(egy év múlva):de jó stílusa van:)

negyedjére:áhhh.....már megint rá gondolok.......

2012. febr. 27. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha gazdag vagy, akkor igen, egyébként kizárt.
2012. febr. 27. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
abszolút lehetséges. én is így jöttem össze a barátommal, akivel már lassan 1 éve együtt vagyunk.:) Azóta arra is rádöbbentem h (külsőre is) milyen jó pasi.:$ pedig annó nem jött be...
2012. febr. 27. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg lépten nyomon azt látom és tapasztalom, ha egy csajt megszólítja egy pasi, a csak fél perc alatt végigméri és ad neki egy nemet vagy egy igent. És most nem azt kell hinni, hogy 10 ből 5 pasi igent és 5 nemet kap, hanem 8 átlagos vagy ronda az nemet kap alapból, a másik kettő meg igent. A 8 nemet kapott, meg utána verheti magát ezzerel is a földhöz, udvarolhat pukkadásig, akkor is csak baráti szintre juthat el a nőnél. A 8 ból 1 nek lehet max vakszerencséje és a csaj meglátja benne a szépet, a belső értékeiben.
2012. febr. 27. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

van esély persze:)

én is összejöttem volna egy fiúval, aki kevésbé jön be külsőre (olyan átlagos) és mégis nagyon nagyon aranyos volt:) csaka ztán sajnos nem lett belőle semmi mert mégse passzoltunk egymáshoz!:D de ez már a mese vége:) VAN ESÉÉÉLY!!

2012. febr. 27. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a "belsőre" azt úgy érted hogy ALFAHÍM vagy a szemében akkor igen
2012. febr. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!