Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem indít be a lány, de belsőre meg vagyok érte őrülve, imádom azt amilyen, annyira jól kijövünk minden téren, talán szerelmes is vagyok. Érdemes lenn összejönni vele vagy hagyni kéne? 20 évesek vagyunk
Mindenképp érdemes... Nézz körül, hogy manapság milyen a felhozatal.. ha értéket akarsz magad mellett tudni, örülj, mert megtaláltad.
21/L
Köszi mindenkinek!
Utolsónak: nem vagyok ilyen, nem akarom kihasználni. Pont ezért tettem fel a kérdést: úgy gondolom nekem a külső nem számít, de semmiképpen nem akarom, hogy komoly dologba kezdjek, aztán meg rosszul süljön el a dolog. Ezért akartam tapasztaltabb emberektől tanácsot...
Szia!
Azt írtad "talán szerelmes vagy, de nem indít be külsőre a lány". Nekem arról az a véleményem, hogy nem vagy szerelmes, csak tetszik Neked. Ha szerelmes lennél, nem raktad volna elé, hogy talán...
Mondhatjuk azt, hogy egy kapcsolatban a legfontosabbak a belső értékek, de azért valljuk be legalább ilyen fontosak a külsőségek is. Ha egyáltalán nem tetszik, akkor szerintem inkább hagyd és legyetek barátok...ha pedig meggondolod magad, még mindig lehet köztetek több is. De ha van valami, ami egy picit is tetszik,(kedves a mosolya, szép a haja) akkor figyelj ezekre a dolgokra.
Hidd el, ha valakit igazán szeretsz, nem fog számítani a csomagolás, mert ilyenkor a legcsúnyább embert is a legszebbnek fogod látni!:)
Remélem érted, amit mondtam.
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!