Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik gyönyörű, okos egyszóval tökéletes, de nem tom bejövök e neki, és nagyon szeretnék vele összejönni de attöl félek h tönkre megy a barátságunk amit eddig ápoltunk. Mit tegyek?
Ne szexeld meg és ne akarj vele kavarni, verd ki a fejedből. Ha értékes ember, akkor szerintem ne akard elveszteni.
Az ilyen kapcsolatokból nagyon ritkán lesz tartós.
ok
kösz de várom még a lehetőségeket
00:28-as vagyok
Csak annyit fűznék hozzá, hogy mi is teljes mértékben kulturáltan váltunk el, és mondhatjuk, hogy jóban vagyunk... De azért sosem lesz ugyanolyan, mint előtte.
9 éve kerültem egyetemre. Már elsőben megismertem a későbbi barátaimat, 5-6-8 embert, akikkel mindig szívesen találkozok. Együtt eljártunk nyaralni is. Egyik barátném összejött egyik barátommal, és meg a barátné barátnéjával, akit nyaraláskor ismertem meg. Értitek? :) Szóval két jóbarátom egyszer, meg én egy (harmadik) csajjal. Aztán mi 2 hónap után szétjöttünk a lánnyal. Hosszú évekig haragudtam rá, nem is köszöntem neki, amikor láttam. Mondjuk ő se. Még most is olyan határeset, hogy egy sziát lehet kiböknék, oszt csókolom, de nem vágyom a társaságára. Majd egy hónap múlva jóbarátomék is szétmentek. Nem is értettem, pedig látszólag összeillők voltak. Ők viszont ugyanolyan barátok maradtak, mint előtte. Hármasban eljártunk/unk kocsmázni, meg össze-vissza és kijönnek egymással. Azóta mindkettőnek van párja. Egyikük hamarosan házasodni is akar. Már ritkábban találkozunk mióta dolgozunk, de múltkor is beültünk én a barátom, a barátném, és a barátném párja négyesben dumálni egy kicsit. Szóval nem feltétlenül jelenti barátság megromlását, ha nem jön össze a párkapcsolat. A titkát ne kérdezzétek, de valós sztoriról van szó. Szóval ha úgy bejönne a lány, csapj a lovak közé, míg nem kavar be más a képbe. Beszéljetek meg mindent, hogy mi lenne, ha megpróbálnátok együtt. Ennyit tudok mondani.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!