Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső kb. Melyik évtől kezdett ennyit számítani a nőktől?
2010-ig egész biztos vagyok benne ennyit nem számított. Sokan személyiséggel hódítottak, humorral, csipkelődéssel.
Most meg az összes alacsony és vagy csúnya/vékony pasi szingli és incel.
Mi okozta ezt a hirtelen változást?
#19:
"mert totál irreleváns a létezésük"
Elfelejtetted hozzátenni, hogy SZÁMOMRA. Csakhogy a világ többé nem a te és a magadfajták igényei körül forog (szerencsére).
Dédim is ezt mondta, aztán mégis a legjóképűbb, leggazdagabb legénnyel házasodott össze... :D
25
Valamilyen szinten érthető. Elég csak más állatfajokat tekinteni. A szexuális szelekciót mindenhol a nőstények végzik. Lásd pávák. És általában esztétikára megy az egész, nem belső tulajdonságokra.
26
Semmilyenről, úgy ahogy ember esetén sem, hisz a szex az ösztön és a szaporodást szolgálja.
Nem te döntöd el kihez vonzódsz!
Hány nő tönkretette már saját életét a rosszfiúkhoz való vonzódása miatt. Gyakran még ők sem értik miért vonzódnak hozzájuk, hisz emberileg alja szhar alakok, mégis nedves a bugyi.
Akkor viszont ne dumáljon senki arról, hogy a belső értékek fontosak...
29
Én nem mondtam ilyesmit.
Az emberek is csak azért mondják mert ezt neveltél beléjük. A csupasz tények mindig és mindig ugyanazt mutatják, hogy a külső áll mindenek felett.
Beszéljünk akármekkora tudósról, kutatóról, soha a büdös életben nem fért egyik sem annyi nőhöz mint a koszos Chad a gyártósorról.
Szerintem ennél több bizonyíték nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!