Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külső kb. Melyik évtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külső kb. Melyik évtől kezdett ennyit számítani a nőktől?

Figyelt kérdés

2010-ig egész biztos vagyok benne ennyit nem számított. Sokan személyiséggel hódítottak, humorral, csipkelődéssel.

Most meg az összes alacsony és vagy csúnya/vékony pasi szingli és incel.

Mi okozta ezt a hirtelen változást?

2022. szept. 10. 16:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%

#19:

"mert totál irreleváns a létezésük"

Elfelejtetted hozzátenni, hogy SZÁMOMRA. Csakhogy a világ többé nem a te és a magadfajták igényei körül forog (szerencsére).

2022. szept. 10. 17:58
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak attól függ, milyen nővel találkozol. Világ életemben rondának tartottam magam, lett párom aki vonzónak talál (saját bevallása szerint). Szóval nem számít ha 300 nő szerint ronda vagy, csak 1 kell aki bukjon rád.
2022. szept. 10. 18:26
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
2020 covid
2022. szept. 10. 18:34
 24/31 anonim ***** válasza:
86%

Mindig is számított.

N

2022. szept. 10. 19:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Dédim is ezt mondta, aztán mégis a legjóképűbb, leggazdagabb legénnyel házasodott össze... :D

2022. szept. 12. 10:45
 26/31 A kérdező kommentje:

25

Valamilyen szinten érthető. Elég csak más állatfajokat tekinteni. A szexuális szelekciót mindenhol a nőstények végzik. Lásd pávák. És általában esztétikára megy az egész, nem belső tulajdonságokra.

2022. szept. 12. 11:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#26: állatoknál (pláne vadállatoknál) milyen belső tulajdonságokról akarsz beszélni, te észlény?
2022. szept. 12. 12:09
 28/31 A kérdező kommentje:

26

Semmilyenről, úgy ahogy ember esetén sem, hisz a szex az ösztön és a szaporodást szolgálja.

Nem te döntöd el kihez vonzódsz!

Hány nő tönkretette már saját életét a rosszfiúkhoz való vonzódása miatt. Gyakran még ők sem értik miért vonzódnak hozzájuk, hisz emberileg alja szhar alakok, mégis nedves a bugyi.

2022. szept. 12. 12:24
 29/31 anonim ***** válasza:
48%

Akkor viszont ne dumáljon senki arról, hogy a belső értékek fontosak...

2022. szept. 12. 12:35
 30/31 A kérdező kommentje:

29

Én nem mondtam ilyesmit.

Az emberek is csak azért mondják mert ezt neveltél beléjük. A csupasz tények mindig és mindig ugyanazt mutatják, hogy a külső áll mindenek felett.

Beszéljünk akármekkora tudósról, kutatóról, soha a büdös életben nem fért egyik sem annyi nőhöz mint a koszos Chad a gyártósorról.

Szerintem ennél több bizonyíték nem is kell.

2022. szept. 12. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!