Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belső vagy külső értékek számítanak a lányoknak ?
Előre is szeretném leszögezni, hogy mivel anonim az oldal minden lány/hölgy csak ŐSZINTÉN válaszoljon, nem fogok leszólni senkit, és lepontozni sem, és az sem fog kiderülni hogy ki írta ki.
Ez most nem az az idő amikor megkell játszanotok magatokat,hogy jó embernek tünjetek, mert úgysem ismer innen titeket senki. Ha képtelen vagy őszintén válaszolni, akkor inkább ne válaszolj !
Kérdés adott :
Nektek a belső értékek fontosabbak mint a külső?
Egy ronda srác is megdobogtathatja a szíveteket, ha figyelmes, kedves, őszinte, jófej, humoros és okos?
Válaszoitokon sok múlik, de ez nem azt jelenti hogy bátorítani kell,vagy szolidarításból " Persze, a rondáknak is van esélye, mindent bele " , mert ez nem segítség, hanem csak hitegetés.
Amire én kiváncsi vagyok az az HOGY ŐSZINTÉN leírjátok erről a véleményeteket.
( Ha lehet korral megjelölve)
Köszönöm!
Igazából volt már 1-2 olyan barátom, akikkel interneten ismerkedtem össze. Sokkal hamarabb beléjük szerettem, minthogy képet láttam volna róluk. Persze ha egy osztálytársamról lenne szó, akit nap mint nap látok, megfigyelem a cselekvéseit, akkor sokkal jobban hozzáadódik az is, hogy hogyan néz ki. (Kivéve amikor nem, mert erre is volt már példa, hogy olyanba szerettem bele, aki külsőleg nem volt a toppon közel sem)
Szerintem ez a lányoknál/nőknél nem teljesen kiszámítható, egyszer így, egyszer meg úgy, de szerintem az tény, hogy akármennyire lehet helyes, ha belül nem az én típusom, akkor nem is fogok utána menni
Lehet csúnya, kövér a pasi, ha a bankszámlája gyönyörű!
Kit érdekel, hogy néz ki a pasi? Ha BKV - val jön az első randira, már maximum csak a "barátzónába" kerülhet az illető...
Ha menő verdája van a pasinak, van egy háza - vagy lakása, menő állása, akkor máris nedves a bugyingó! Az sem érdekes, ha ronda, meg olyan dagadt, hogy majd kifolyik az autóból!
Ki kell "lőni" neki minimum egy gyereket, máris megvan alapozva a nőnek az élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!