Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/4-5-ös külső nőként rossznak számít?
Mármint honnan kaptad ezeket az objektív értékeléseket?
Melyik korosztályba tartozol?
Kinek a mércéjével nézve?
Ennek az egész pontozgatásnak semmi értelme. Az a 10/5 valakinek lehet csak 10/2, de biztos lesz valaki akinek van az 10/7 is.
Én sem tartottam magam többnek 10/6-nál, majd lett öröm akinek 10-es vagyok minden hibámmal együtt. De korábban idegenek is mondtak már erős 8-ast. Kinek mi.
Szerintem ne ez alapján ítéld meg magad, borzasztóan önbizalom romboló. És értelmetlen is.
3-as vagyok
lett párom**
Késő van már.. :D
Az pontosan mit jelent, hogy a férfiak úgy kezelnek, mintha ronda lennék? Csak, mert a környezetemben a 100 kilós, zsíros hajú és néha még büdös lányokat is elhívták többen is randira. Nem kötekedni akarok, komolyan érdekel, hogy nálad mi az a kategória, ami miatt ezt gondolod.
Egyébként küldetsz képet, őszintén írok egy normális véleményt, kiemelve, hogy min javíthatsz, ha kell.
Engem még soha nem hívtak randira. Nem kezdeményezett még nálam soha senki, és amikor egyszer-kétszer én próbáltam közeledni, elutasítottak. Gondoltam, hogy azért, mert nem vagyok tisztában a "szintemmel", de ezek szerint nagyjából olyan vagyok, mint amilyennek gondolom magamat.
Ha megírod privátban, milyen idős vagy és hová valósi, küldök képet.
Azért inkább 4, mint 5, az arcom meg jobbára a 3-as fele húz. 5 volt a legmagasabb pontszám, amit kaptam.
Szerintem csak nincs önbizalmad. Teljesen lehúzod magad.
Én is szívesen segítek, ha küldesz privátban, linkben egy képet magadról. Nem hiszem, hogy annyira borzasztó vagy, mint ahogy gondolod. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!