Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10/4-5-ös külső nőként rosszna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/4-5-ös külső nőként rossznak számít?

Figyelt kérdés
ilyen objektív értékeleseket kaptam, amit egész jónak gondoltam, mert enyhén átlag alattit/gyenge átlagot jelent elvileg, de ehhez képest úgy kezelnek a férfiak, mintha direkt ronda lennék. 10/4-5 akkor nem túl jó ezek szerint?
2022. aug. 31. 00:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos. Az nem rossz egyáltalán, csak pár hülyegyereknek szitokszó. Nemcsak külső szempontjából, úgy általában.
2022. aug. 31. 00:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mármint honnan kaptad ezeket az objektív értékeléseket?

Melyik korosztályba tartozol?

2022. aug. 31. 00:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a mércéjével nézve?

Ennek az egész pontozgatásnak semmi értelme. Az a 10/5 valakinek lehet csak 10/2, de biztos lesz valaki akinek van az 10/7 is.

Én sem tartottam magam többnek 10/6-nál, majd lett öröm akinek 10-es vagyok minden hibámmal együtt. De korábban idegenek is mondtak már erős 8-ast. Kinek mi.

Szerintem ne ez alapján ítéld meg magad, borzasztóan önbizalom romboló. És értelmetlen is.

2022. aug. 31. 00:53
 4/18 A kérdező kommentje:
A 20-as éveim végén járok, de élőben nincs sikerem ismerkedés terén. Anonim oldalon küldtem képet magamról pár embernek véleményezésre. Egyébként én is olyan 3-4 köré tenném magam valahova 10-es skálán, az 5-ös pontszám még direkt jól is esett.
2022. aug. 31. 00:54
 5/18 anonim ***** válasza:
39%

3-as vagyok

lett párom**

Késő van már.. :D

2022. aug. 31. 00:55
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Az pontosan mit jelent, hogy a férfiak úgy kezelnek, mintha ronda lennék? Csak, mert a környezetemben a 100 kilós, zsíros hajú és néha még büdös lányokat is elhívták többen is randira. Nem kötekedni akarok, komolyan érdekel, hogy nálad mi az a kategória, ami miatt ezt gondolod.

Egyébként küldetsz képet, őszintén írok egy normális véleményt, kiemelve, hogy min javíthatsz, ha kell.

2022. aug. 31. 01:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező csak szimplán túl zárkózott ahhoz, hogy bárki megközelítse. 10/5-ös külső nem kellene, hogy problémát jelentsen önmagában, ott van valami a viselkedéssel is, ami miatt láthatatlannak tűnik valaki.
2022. aug. 31. 01:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Engem még soha nem hívtak randira. Nem kezdeményezett még nálam soha senki, és amikor egyszer-kétszer én próbáltam közeledni, elutasítottak. Gondoltam, hogy azért, mert nem vagyok tisztában a "szintemmel", de ezek szerint nagyjából olyan vagyok, mint amilyennek gondolom magamat.

Ha megírod privátban, milyen idős vagy és hová valósi, küldök képet.

2022. aug. 31. 01:16
 9/18 A kérdező kommentje:

Azért inkább 4, mint 5, az arcom meg jobbára a 3-as fele húz. 5 volt a legmagasabb pontszám, amit kaptam.

2022. aug. 31. 01:19
 10/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem csak nincs önbizalmad. Teljesen lehúzod magad.

Én is szívesen segítek, ha küldesz privátban, linkben egy képet magadról. Nem hiszem, hogy annyira borzasztó vagy, mint ahogy gondolod. :)

19/L

2022. aug. 31. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!