Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít rossznak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít rossznak?

Figyelt kérdés

Karrierista nőkről itt folyamatosan csak azt lehet olvasni, hogy milyen szégyenletesek.

Mi baj azzal, ha valaki elszeretne érni valamit a munkájában és nem folyamatosan azon jár az esze, hogy most hol bulizzon? Vagy ha netán nem dolgozik, hanem tanul, akkor miért probléma ha valaki nem akar minden egyes hétvégén inni? Itt főleg a mennyiségen van a hangsúly, mindenki kikapcsolódik. Egyáltalán nem arra gondolok, aki munkamániás és nyaralás alatt sem képes leszakadni a munkáról, minden telefonra, mailre válaszol. Miért rossz ha valaki egyik nap kimozdul és szórakozik, másnap viszont gondol a jövőjére, céljaira és azzal szeretne foglalkozni? Ha mondjuk vizsgaidőszak előtt 2 héttel, nem mindennap kimegy, hanem vannak napok amikor vizsgára készül és emiatt lemond egy-két talit? De ha meg jól halad, akkor lehet a vizsgái előtt lesz szabad, amikor mások épp próbálják magukba önteni az információt.

2021. máj. 20. 14:23
 1/1 zimonyi attila ***** válasza:

Nem sokan válaszoltak, úgy látom, pedig érdekes a felvetésed!

Úgy látom, van itt egy kis fogalom zavar!!

Amit Te leírtál, az kész, komplett válasz, az abszolút normális viselkedésre!!!! ez nem karrierizmus!! Én ennél sokkal linkebb vagyok, képes voltam éjjel kettőig sörözni és reggel elmentem vizsgázni, mondjul egsre, vagy közepesre, amit nagyon tudtam, az persze símán ment! De azokat az évfolyamtársaimat, akiknálam többet fektettek a tanulásba.......és ez most ugyn így van a melóban is......sohasem szóltam meg!! Az más, aki reggeltől estig egész nap nyomja a tanulást, vagy a melót.......de még az sem karrierista, csak munkamániás!! A karrierista, a saját értékei szerint nyomul és átgázol mindenkin, akin tud!! Nem néz sem embert, sem barátot, csak egy cél lebeg a szeme előtt.......a karrier! Úgy látom, Te messze vagy ettől és nagyon értelmesen fogod fel a világot, amikor bulizni kell akkor, hajrá, el tudod engedni magadat......amikor tanulni, melózni kell......akkor pedig nyomod!!

Sok sikert kívánok, az életben, ne hallgass a hülyékre!!

2021. máj. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!