Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Első randin mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból" ezt pontosan, hogy kell értelmezni mi számít legjobbnak és mi számít rossznak?
Megmosom a hajam és nem a legtrébb cuccomban indulok útnak. Lelkileg sem megyek oda lestrapáltan.
Rossz szerintem ennek az ellentéte.
Érdeklődsz a másik iránt, beszélgettek mindenről, megismeritek a másikat, és a kommunikáció az párbeszédes legyen, ne csak egyszemélyes monológ. Legyen oda-vissza csatolás.
Azért van a randi, hogy megismerjétek a másikat, hogy egyáltalán összeilletek-e.
Az, hogy nem vagy egy pozitív, életvidám fajta, arról csakis te tehetsz, te alakítod úgy a lelkivilágodat.. szóval, lehetőleg ezt ne hangoztasd, ez negatív, próbálj ezen változtatni. Senki se akar egy negatív, energiavámpír búvalb..szott egyénnel lenni.
"Az, hogy nem vagy egy pozitív, életvidám fajta, arról csakis te tehetsz, te alakítod úgy a lelkivilágodat.. szóval, lehetőleg ezt ne hangoztasd, ez negatív, próbálj ezen változtatni. Senki se akar egy negatív, energiavámpír búvalb..szott egyénnel lenni."
Persze én vagyok mindenben a hibás véletlenül se az életkörülmények alakultak úgy ahogy. Tehát, ha mondjuk tételezzük fel nekem lenne egy halálos betegségem akkor is csak én lennék a hibás, mert nem voltam eléggé pozitív? A pozitív gondolkodást ezért tartom egy nagy humbugnak. Azt szeretem, ha a másik fél nem nyomja el magában a negatív érzéseket hanem elfogadja, hogy vannak és beszélgetünk ezekről, szerintem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!