Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Első randin mindig a legjobba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Első randin mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból" ezt pontosan, hogy kell értelmezni mi számít legjobbnak és mi számít rossznak?

Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Megmosom a hajam és nem a legtrébb cuccomban indulok útnak. Lelkileg sem megyek oda lestrapáltan.

Rossz szerintem ennek az ellentéte.

2017. aug. 19. 19:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze ez alap, én leginkább a beszélgetés részére vagyok kíváncsi, mert nem vagyok az a nagyon pozitív, életvidám fajta és ezt a mondást úgy értelmezem, hogy mintha a tökéletest kéne előadni.
2017. aug. 19. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdeklődsz a másik iránt, beszélgettek mindenről, megismeritek a másikat, és a kommunikáció az párbeszédes legyen, ne csak egyszemélyes monológ. Legyen oda-vissza csatolás.

Azért van a randi, hogy megismerjétek a másikat, hogy egyáltalán összeilletek-e.

Az, hogy nem vagy egy pozitív, életvidám fajta, arról csakis te tehetsz, te alakítod úgy a lelkivilágodat.. szóval, lehetőleg ezt ne hangoztasd, ez negatív, próbálj ezen változtatni. Senki se akar egy negatív, energiavámpír búvalb..szott egyénnel lenni.

2017. aug. 19. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Lájtosan add elő a depidet.
2017. aug. 19. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
én a másikból szoktam kihozni a legjobbat, el is várom h önmaga legyen, nemszeretem a megfelelési kényszeres nőket, meg akik játszák az eszüket mert azt hiszik az tetszik amit előadnak
2017. aug. 19. 20:16
 6/10 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nem vagy egy pozitív, életvidám fajta, arról csakis te tehetsz, te alakítod úgy a lelkivilágodat.. szóval, lehetőleg ezt ne hangoztasd, ez negatív, próbálj ezen változtatni. Senki se akar egy negatív, energiavámpír búvalb..szott egyénnel lenni."

Persze én vagyok mindenben a hibás véletlenül se az életkörülmények alakultak úgy ahogy. Tehát, ha mondjuk tételezzük fel nekem lenne egy halálos betegségem akkor is csak én lennék a hibás, mert nem voltam eléggé pozitív? A pozitív gondolkodást ezért tartom egy nagy humbugnak. Azt szeretem, ha a másik fél nem nyomja el magában a negatív érzéseket hanem elfogadja, hogy vannak és beszélgetünk ezekről, szerintem ez a normális.

2017. aug. 19. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pont azért vagyok életvidám, mert nagyon mélyre is le tudok menni, és nagyon magasra fel.
2017. aug. 19. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyerekes a kisarkításod, ezért is támadsz így, mert másra úgysem vagy képes, de sebaj, hiába írnék ide kisregényt, túl magas lenne a te szintedhez, hogy ezt megértsd.
2017. aug. 19. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
ui.: [link]
2017. aug. 19. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Az alkalomhoz és a karakteredhez illően egy pozitív benyomásra törekvés. Add magad, de úgy, ahogy azt a legjobbnak tartod. Semmi seggnyalás, semmi agyonturbózás, csak azért az ember mégis próbálja magát eladni csúnya kifejezéssel. Tehát ápoltság, illedelmesség, figyelmesség, kicsit érdekesebb témákkal való előrukkolás, a kedvenc ruhád... Ilyesmi. Én legalábbis úgy szoktam megjelenni, hogy "tessék, itt ez a lány, aki én vagyok, egy ideális világban így nézne ki, ha ez nem tetszik, akkor lapozz tovább".
2017. aug. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!