Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolta ezt a srác, fiúk, ennyire bonyolult értelmezni a jeleket, ha hidegen hagytok egy csajt?
Hazafelé tartottam tegnap este egy barátnőmtől, mikor is észrevettem egy srácot aki gyanúsan közel sétált mellettem. Normálisan kinéző huszonéves srác volt, olyan tipikus átlagosan jóképű de nekem nem az esetem, így nem különösebben foglalkoztam vele, de láttam, hogy ő figyelget. Ez zavarni is kezdett egy idő után így látványosan átvonultam az utca másik oldalára :D Aztán a srác nem sokra rá jött utánam... Aztán azt vettem észre, hogy halál nyugodtan szövegel nekem valamit, fülhallgatón zenét hallgattam közben szóval csak a szájmozgását láttam, kivettem, hogy halljam is mit akar... Na akkor elkezdett ilyen csajozós dumát tolni. Amúgy azzal sem volt különösebb gáz, tehát ne ilyen gagyi betanult szöveget kell elképzelni, de nem ez a lényeg. Nem volt az esetem, ez látszott is szerintem, hogy nem érdekel, át is mentem az utca másik oldalára, semmi pozitív visszajelzést nem adtam neki, egy minimális flört nem volt, zenét is hallgattam, de azért ő utánam jött zavarni. Szerintem ez parasztság és nem így kell lányokat felszedni, de a stílusából meg a nyomulásból ítélve valami PUA tanítvány lehetett a srác. Mindenesetre gáz volt.
Fiúk, ti rányomultatok volna egy lányra ilyen esetben, ha ugyanezek a feltételek teljesültek volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!