Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 56 ezres vidéki városban első nap 21 lájkot kaptam Tinderen férfiként az jónak számít vagy rossznak és ronda vagyok?
Relatív a szépség. Eleve függ attól is, hogy mennyi az aránya a Tinder felhasználóknak a város lakosságához képest.
Így elég értelmetlen a kérdés.
Ottani körülményekhez (értsd: potenciális felhasználók száma) és viszonyokhoz (értsd: aki egy kisebb városban kelendő, lehet, hogy Bp-en labdába sem rúg) képest szerintem jónak számít.
De azt tartsd szem előtt, hogy pár hét múlva már csak heti 1-2 lájk lesz jó esetben is...
Lehet, mert hazugság volt az is :).
Lehet.🙂
Meg is sértődött mikor megkérdeztem, hogy nulla nyelvtudással miért magyar oldalon erölködik? Tény hogy sok Ukran dolgozik most Veszprémben meg Fehérváron, és vélhetően így akarnak letelepedni, hogy megfognak egy magyar pasit.
Anyunak is dicsekedtèl otthon kèrdező?
Tàn' nincsenek barátaid , hogy itt kérsz magadról kép nélkül visszacsatolást?
"Relatív a szépség. Eleve függ attól is, hogy mennyi az aránya a Tinder felhasználóknak a város lakosságához képest.
Így elég értelmetlen a kérdés."
A szépség szubjektív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!