Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belső 100%, külső 40. Mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belső 100%, külső 40. Mit tennél?

Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal, akinél egyszerűen nem tudok elképzelni jobbat, mert számomra annyira tökéletes. Viszont külsőre nem találom elég vonzónak magamhoz képest, és utálom amiért ezen nem tudok túllépni. Nem tudom mit tegyek :( 30/F

2022. szept. 11. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Adhatsz esélyt a dolognak, de a férfiakban ritkán alakul ki utólag a vonzalom. Persze attól még egy próbát megér.
2022. szept. 11. 16:55
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Őszinte lennék vele.
2022. szept. 11. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
Az a kérdés mennyivel van alattad külsőben. Ha sokkal, akkor hanyagold inkább. Ha nem sokkal, akkor lehet érdemes lenne, mert nem lesz vele gondod az életben. Ő azt hiszi megfogta az isten lábát, te meg szarhatsz rá nagy ívben akkor is futni fog utánad.
2022. szept. 11. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már ilyen.

Én elengedtem mert úgy voltam vele hogy minél előbb hagyjuk abba annál kevesebb fájdalmat okozok neki.

Gondolj bele férfiként ha már az elején sincs fizikai vonzalom mi lesz 2 év múlva? Nem fog működni.

2022. szept. 11. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Maradjon.
2022. szept. 11. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Magadhoz legyél őszinte.Ne azt nézd, hogy hozzád képest mennyire vonzó, hanem hogy egyáltalán vonzódsz-e hozzá.Ha abból indulok ki, hogy 40%-ban vonzódsz hozzá, akkor ezt felejtsd el.Ezek szerint még átlagosnak sem tartod.Így semmi értelme párkapcsolatnak, kivéve, ha aszexuálisak vagytok.Mások az ilyen kapcsolatokat szokták barátinak nevezni.
2022. szept. 11. 18:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy már nem vagyunk együtt. Szakítottam vele 3 éve hamis indokok miatt. Ő együtt van valakivel régebb óta már, de úgy érzem miattam otthagyná a srácot mert igazából még mindig engem akar. Csak minél tovább várok annál jobban fog kötődni a másikhoz és lehet végleg elveszítem. Vonzódom hozzá fizikailag mert jó összebújni vele, csak nem tetszik igazán .. vagy ahogy elképzelem hogy kellene, hogy le tudjak horgonyozni nála végleg
2022. szept. 11. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

De ha egyszer tudsz jobbat szerezni nála, akkor mégis mit kínlódsz? Van egy csomó sokkal jobb nő, azokkal foglalkozz.

2022. szept. 11. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Fuu, fájdalmasan egoista és önző vagy.Hagyd békén, neked úgy sem kell.Miért akarod tönkretenni az életét?
2022. szept. 11. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Hagynám. Az ember külsővel és belsővel együtt ember. Ha nem tetszik valamelyik, akkor nem jövök össze vele. Egy párkapcsolathoz mindkettőben jobbnak kell tartanom a saját szememben, mint az átlagot, különben csak azt fogom érezni, mint az átlag iránt : közönyt.
2022. szept. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!