Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, mondanátok véleményt a külsőmről? 32/F
Előre szólok, hogy nem vagyok vonzó férfi, és túlsúlyom is van. Szóval, ha abban reményben írnátok, hogy megismerkedhettek egy szexi pasival, akkor rossz helyen jártok. :D
Aki kéri, annak küldök képet privátban. Annak nagyon örülnék, ha eleve privátban írnátok nekem, mert tényleg csak nők válaszai érdekelnek, és így legalább ki tudom szűrni azokat a kíváncsiskodó férfiakat, akiknek már a felhasználónevéből kiderül a nemük. De ha mégis ide írtok a kérdés alá, akkor is küldök képet.
Ha gondoljátok, akár osztályzatot is adhattok egy 10-es skálán, ha szeretitek az ilyesmit, vagy látjátok értelmét.
Kérlek benneteket, hogy legyetek velem teljesen őszinték, semmilyen véleményen nem sértődök meg, tényleg arra vagyok kíváncsi, hogy milyen vagyok a nők szerint, szeretném reálisan látni magam a ti szemeteken keresztül.
Előre is köszönöm az őszinte válaszokat!
A fenti link már nem érvényes, mivel csak véletlenül tettem ki nyilvánosan.
Aki kéri, annak elküldöm az új linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!