Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nők miert nem akarnak belemenni olyan kapcsolatba ahol pasi jobb fizetest kapna naluk es luxusban elnenek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 07:16
51/74 anonim válasza:
500-600 ezer polgari fizetes valami kamu no szerint itt .. eldobom az agyam.
52/74 NTBS válasza:
Szerintem azért páran belemennek, hiszen még weboldal is hirdeti a sugardaddy, sugarbaby kapcsolatot. A fizetésekhez egy megjegyzés. Itt mindenki nagyon jól keres, csak én eddig akárkitől kértem, hogy küldjön már egy hivatalos bérlapot, még senki nem küldött. Úgyhogy erősen kétlem a leírt dolgok valóságtartalmát.
53/74 anonim válasza:
En tudok kuldeni, minimalbert keresek. Sajat cegem van, hulye lennek tobbre bejelenteni magam.
54/74 anonim válasza:
És ha a nő szex közben sírna, kapálózna, akkor is megdugnád? Vagy ha csak csendben folyna a könnye?
55/74 anonim válasza:
Az ilyen gondolkodásúaknak mindegy, hogy a nő mit érez. A lényeg, hogy nekik meg legyen az adag. Ha undorral fekszenek le velük, nem szàmít az sem, csak tudják dugni valakibe a farkukat.
56/74 anonim válasza:
Engem érdekel a válasza, mert ennél többet eddig semmi nem árult el róla. Mondjuk az meg rohadt szomorú, hogy mindenki más elfogadta, hogy bizony, ilyenek a férfiak, erőszakolnának simán.
57/74 anonim válasza:
Igen, vannak akik bele nyugodtak a kanok ilyen jellegű viselkedésébe. Azok meg is érdemlik, ha hagyják nekik.
A kérdező viszont nem hiszem, hogy válaszolna,hiszen ő is ez a kategória. A pénzért akar nőt,vonzalmat, a körülmények lényegtelenek. Csak ő számít, a másik fél nem. Mindenki megvehető az elképzelése szerint.
58/74 A kérdező kommentje:
54. Igen mert ő ment bele abba hogy egy gazdag férfi eltartsasa ebben az esetben tartsa is be az alku ő rá eső részét.
2022. okt. 4. 15:15
59/74 anonim válasza:
58-as,hát ezért nem mennek bele, legalábbis a normálisabbak. Ki a fszom akarná kiszolgáltatni magát egy undorító embernek simán csak a pénzért? Ép elméjű nem. Aki megteszi, ott sincs minden rendben, ahogyan nálad sem.
60/74 A kérdező kommentje:
Tunj már el a kerdesem alól.
2022. okt. 4. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!