Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nők miert nem akarnak belemenni olyan kapcsolatba ahol pasi jobb fizetest kapna naluk es luxusban elnenek?
10 ez leginkább attól függ, mik az igényeid. Én elég boldog tudok lenni a belföldi nyaralással, kirándulással, buszos utakkal és a hétköznapokban a baráti összejövetelekkel, a városhoz közeli hegyeken való barangolással.
Ehhez pedig nem kellenek vagyonok.
Szerintem a pénz csak egy bizonyos szint alatt mérvadó igazán. Vagy, ha az ember kiskirályt akar játszani. De, ha van annyi, amennyi az adott ember igényeit kielégíti és félre is tud mellette tenni, akkor szinte mindegy is, hogy van e még sokkal több.
De, ember függő azthiszem. Van, akinek semennyi nem elég, mindig hajtja a többet.
Hiába a pénz ha az illető egy felszínes érzéketlen görcs..
26F
Ui. Biztos megkapom majd,hogy azért mondom ezt mert csóró vagyok.🤡🤡
A luxus életből még nem következik semmi a párkapcsolat minőségére nézve, pl mennyire törődik a párjával, milyen köztük az összhang stb.
Egyébként meg szeretek független lenni ilyen értelemben és nem másoknak kiszolgáltatni magam, abból sose sül ki semmi jó.
Önmagában azzal sosincs baj szerintem, ha egy férfi többet keres, mint egy nő.
Ha egy nő nem megy bele egy ilyen kapcsolatba, azt okkal teszi.
Egész egyszerűen azért, mert nem mindenkit lehet pénzzel megvenni. Hiába van egy pasinak milliós fizetése, hiába tud elvinni évente többször külföldre nyaralni, ha egészen egyszerűen nem illik össze a személyiségünk, nem tudom elviselni sem testileg sem lelkileg (ő sem engem), akkor mi értelme az egésznek? Mit ér a pénze?
Értem én, hogy te kivágod az asztalra a pénzt, és gyakorlatilag nem érted, hogy miért nem tudsz venni rajta egy párkapcsolatot. Alkalmi nőt kaphatsz, de olyan társat aki önmagadért szeret, olyan nem. Aki a pénzedet szereti és elvisel, de esetleg undorodik tőled, olyat is vehetsz pénzért.
Ha neked ez kell....
Úgyhogy általában nem a pénz itt a baj, hanem az, hogy ki próbálkozik egy nőnél.
16. Az altalad leírt helyzet nem kapcsolat.
17. Nem tudom honann veszed h valami taszító bennem egy szót se írtam magamrol.
Ha nem vonzódom hozzád, akkor max. erre számíthatsz.
28, ha valaki a pénzével akar hódítani, jellemzően mással nem tud.
Nézzünk egy fiktív példát. Jön a nő, te eltartod, fizeted neki a luxus cikkeket stb. Ezért gondolom elvárod, hogy a háztartást vigye. Vagy, fogadtok bejárónőt is, de gondolom mindkét esetben alap, hogy soha nem fáj a feje, nincs rossz napja, minimum napi 1x keféltek és ugrik, ha te akarsz valamit. Ha otthon vagy kiszolgálja az igényeidet és a te szavad a döntő mindenben is. Kb így nézne ki?
Csak mert a valós kapcsolatokban mindkét félnek lehet rossz napja, összeveszhetnek, kompromisszumokat kötnek és közös döntéseket hoznak. Együtt viselik a terheket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!