Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Napjainkban a nők miert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napjainkban a nők miert nem akarnak belemenni olyan kapcsolatba ahol pasi jobb fizetest kapna naluk es luxusban elnenek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 07:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
19%
Elég baj ,hogy mindenki(persze vannak kivételek) csak a számokat látja és tartja fontosnak viszont a sztori senkit se érdekel..
2022. szept. 7. 09:56
 22/74 anonim ***** válasza:
29%
Szeribtem a netto 6-800as kereset, nem gazdagság! Átlag eletszinvonalra elég. Emiatt, én ez alá nem mennek, ha pasirol van szó. (Igen, én sem minimálbérért dolgogom)
2022. szept. 7. 11:11
 23/74 anonim ***** válasza:
75%

Azért, mert látják, hogy milyen kiszolgáltatott tud lenni egy nő ilyen esetben. Igen, megkap mindent - addig, ameddig a gazdag pasas akarja... ha már "hibázik" egyet a férfi szerint (nem olyan ruhát vesz fel, nem azokkal ismerkedik stb.) vagy ha elkezd öregedni, rögtön le van cserélve egy másikra... akkor meg a nő ott áll általában 1-2 luxuscuccal (ha a pasas nem veszi tőle vissza), x év üresjárattal az életrajzában, sokszor nulla munkatapasztalattal... mihez kezd akkor az életével?

Persze, más kérdés, hogy lehet ezt okosabban is csinálni, csak sok nőnek nem jut eszébe, hogy hogyan "kopassza meg" okosan a férfit, vagy nem meri, mert akkor learanyásózzák... de sokan úgy vannak vele, hogy az a biztos, még ha nem is luxus, ha maguk teremtik meg azt, amijük van.Ű

Magam részéről, nőként: engem a luxus sosem érdekelt. Szeretek viszonylag jól élni (elmenni szórakozni, színházba, múzeumba, moziba, étterembe, olvasok, változatosan étkezem, változatosan és csinosan öltözködöm) - de a luxus nem kell... teljesen elégedett vagyok a SPAR-os ételkínálattal, ha étterembe megyek, sem a luxusba, a ruháim 80%-át angol turiban turkálom (tehát alapvetően fast fashion, mégcsak nem is luxusdolgok). A luxus nem vonz - nem vonzanak a dizájner márkák, a kilós ékszerek, a puccos trendi utazási célpontok... kifejezetten unom a tengerparton döglős nyaralásokat, ahelyett inkább 1-2 nap városnézés vagy kirándulás. Nekem nem érné meg ez a pucc és pompa azért, hogy meg legyen tiltva, hogy dolgozhassak, hogy felépítsek egy biztonsági hálót, hogy egy másik ember határozza meg azt, hogy hogyan öltözöm, kikkel ismerkedem, mit eszem, mit iszom, milyen társasággal hol jelenjek meg, a régi ismerőseim közül kivel tarthatom a kapcsolatot, milyen legyen a külsőm... mert azért, na, ált. nem a nő két szép szeméért, pusziért cserébe tartják a nőket ki, azért el kimondott és kimondatlan elvárásokkal is jár (ha ilyen gazdagpasis szitukból indulunk ki... van még a klasszik családmodell verzió is, ami szintén nem szimpatikus, mert én munka téren erősebb vagyok, mint háziasszonyság téren, és a hideg ráz attól, hogy munka helyett 24/7 ganajozzom a lakást, főzőcskézzem, gyűjtögessem "a maszatos puszikat" a gyerekektől és csak akkor menjek emberek közé, amikor a postára megyek, boltba meg szülői értekezletre)

Meg nem is szeretek másokat kihasználni... nekem lelki megnyugvást okoz az., hogy magamnak fizetem a szórakozásomat, ruháimat, sminkemet, nem mást pumpolok. Persze párkapcsolatban ez oda-vissza megy, és veszünk egymásnak dolgokat, de nem a másiktól várjuk el, hogy pénzeljen - az én kapcsolataimban.

2022. szept. 7. 11:11
 24/74 anonim ***** válasza:
69%

5. kommenetedre pedig: mert ez az általános tapasztalat. Ha egy férfi pénzel egy nőt, az elvárások meg fognak jelenni, meg az a duma is, hogy "de hát én tartalak téged el, ezért illene...". Nem biztos, hogy pontosan abban a formában, hogy nem engedi otthonról ki, de valamilyen téren meg fog jelenni... hogy ne azt a ruhát vedd fel... hogy nem vágathatod a hajad ilyenre-olyanra... hogy márpedig most lefekszel velem, mert mi az, hogy már harmadszor fáj a fejed a hónapban... hogy fogd be a szádat, mit hisztizel, hogy én hogy viselkedem veled, nézz már magadra, ha én nem lennék, hol lennél...

Egyébként egy jó nyaraláshoz meg túrázáshoz nem kell annyi pénz. Én ezt 425 nettós fizetésből + havi kb. 30e SZÉP Kártyából szingliként is tudom hozni, többször is túrázom egy évben, és egy külföldi 3-7 napos nyaralás is bele szokott férni (és emellett színházba, múzeumba járás, ruha, szépségápolási termékek vásárlása is meg még személyi edző is).

2022. szept. 7. 11:19
 25/74 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem vagyunk gyerekek, akiknek fizetgetnek mindent. Nem is èrtem hogy lehet ìgy èlni felnőttkènt.
2022. szept. 7. 11:25
 26/74 A kérdező kommentje:

16. Es akkor te megis mit tennel bele a kapcsolatba?

Mert így kb semmit és egy vadidegen nőt is penzelhetnek.

2022. szept. 7. 11:43
 27/74 anonim ***** válasza:
58%
Mit? A látványomat. De legalább megérted, hogyha nem vagy elég vonzó egy neked tetsző nőnek, akkor a pénzedet fel is dughatod a hátsódba. Nem lesz elég, hogy bárkit megvásárolj magadnak. Vegyél prostit, bár azok is válogatnak, legalábbis a jobbak.
2022. szept. 7. 11:51
 28/74 A kérdező kommentje:

Te hulye p az utcan/munkahelyen is tudnek bamulni noket.

Komolyan mondom meg a sugar babyk is jobb ajánlatot tesznek.

2022. szept. 7. 11:56
 29/74 anonim ***** válasza:
67%

28, aki nem aranyásó, az nem a pénzed miatt lesz veled. Ellenben akkor gyanús, hogy a nő saját egzisztenciát épít majd melletted, tehát ugyanannyit, ha nem többet fog dolgozni és egyenlőséget vár el minden téren.

Ha nem a pénz dominál a kapcsolatban, akkor egy átlag keresettel pont annyira leszel nyerő, mint egy milliós keresettel. De, akkor a nő egyenrangú társ akar lenni. Ha a pénz dominál és kitartott nőt akarsz magad mellé, akkor golddiggert kell keresni. Pont ennyire egyszerű.

2022. szept. 7. 12:31
 30/74 anonim ***** válasza:
46%

"Az hogy a penz nem boldogít egy faxsag"

Na ezzel legalább egyetértek. Nagymérétkben hozzá tud járulni a boldogsághoz, a minőségi életről nem is beszélve.

A pénztelenség meg aztán végképp nem boldogít.

2022. szept. 7. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!