Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban a nők miert nem akarnak belemenni olyan kapcsolatba ahol pasi jobb fizetest kapna naluk es luxusban elnenek?
42, főleg, ha a nő is keres annyit, hogy egyedül is boldoguljon. Akkor végképp nem kell neki egy számára terhes kapcsolat.
Talán egy fiatal, lemaradt részen élő lány lehetne megoldás. Ő valóban gazdagnak látna és valószínűleg minimum egy ideig elhinné, hogy ez a luxus.
44!
Igen! De ezen mit kell elismerni? Alap! Egyebiránt, kicsit az jön le, hogy azt gondolod, ez elég! Pedig nem! Ez csak rajtengedély
44
Na de ott messze nem arrtól van szó, hogy a válaszoló nem keres pénzt, ráadásúl átlag felett. Te pedig úgy adtad elő, hogy kitartott a nő és undorodva szexel veled a pénz miatt.
Nem érzed a különbséget?
Ahhoz igen kevés a pénzed, hogy ezt meg tedd.
egy diplomás orvos nőnél elképzelhető hogy kevés.
De egy gyári munkás lányhoz szerintem,hogy már elég holnap kiderül(van egy jó nő a gyárban ahol mérnök vagyok és holnap hívom randira)
havi 700ra "vered" magad? ez max videken szamit kimagaslonak.
egy pek megkeres lassan 600e-t.
25 evesen (17 evvel ezelott) 1M-t kerestem pajti es soha egyszer nem kellett a penzemmel csajozzak es meg csak nem is szamitok kimagasloan jokepunek, inkabb csak atlagos.
nagyon rossz iranyban vagy, ha azt hiszed, a penzeddel kell/tudsz majd megfogni barkit is.
egy jo duma, egy min. atlagos kulso (neha nezz le az edzoterembe vagy sportolj barmit), egeszseges eletmod es nemi lepedo akrobatikaval sokkal tobbre jutsz mint holmi 700e-rel.
700e-t egy komolyabb golddigger ugy kirant a tarcadbol hogy csak pislogsz.
van ismerosom, aki napi (!) 50e-t utal a nojenek minden reggel. havi 1.5M "a semmire". a csavo mondjuk meleg/biszex es falbol van csaja, de ez mas teszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!