Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves, csókszűz, kézfogásszű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves, csókszűz, kézfogásszűz férfinak van még esélye párt találni? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát minden tekintetben szűz vagyok, még kézfogás se volt, csók még álomban sem...

Kinézetem mások szerint átlagos, nincsenek arcomon/testemen sebek vagy deformáció, adok magamra, ápolom magam nap mint nap, viszont visszahúzódó, szótlan típus vagyok, na de vajon ez normális még 33 évesen? Mi lehet a baj?

2022. szept. 4. 04:13
1 2 3
 21/23 Sunshinedoll ***** válasza:
88%

Nyilván ha ugyanúgy csinálsz mindent mint eddig, akkor nem. Oka van annak, hogy nem tudtál még felületesen sem kapcsolatot kialakítani egy nővel, és amíg nem dolgozol magadon, addig ez nem is fog változni.

Azt nem tudom megmondani, mi az oka, de mondjuk érdemes lenne egy terapeutához elmenni vagy meditálni, új hobbit keresni, sportolni, önbizalmadon dolgozni kicsit.

Nm az a baj, hogy introvertáltabb fazon vagy, csomó introvertált ember tud párt keresni/találni magának.

2022. szept. 4. 21:00
 22/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem is lehet sehol sem ismerkedni, a parkban is a nők fülhallgatóval a fülükben futkároznak, semmi esély nincs arra, hogy egy normális férfi meg tudja őket szólítani, senkinek nem adnak esélyt a nők. Nem is tudom, egyáltalán felnőtteknek hol van esélyük ismerkedni?
2022. szept. 4. 21:20
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
20.: Ennek tudatában nem tudod mi lehet a baj? Trollnak tetszik lenni?
2022. szept. 4. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!