Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves vagyok,még nem volt nőm és nem tudok rájönni,miért nem?
Figyelt kérdés
már csak azért se mert látok kövér,alkesz,drogos,agresszív,nőies férfiakat nővel2022. ápr. 10. 17:02
2/10 anonim válasza:
Ezt ennyi infóból lehetetlen megmondani.
3/10 anonim válasza:
Mert ronda vagy de túl jó nőt akarsz. Saját szinted alól válogass, akkor menni fog simán. Online társkeresést meg hanyagold, az csak a szép embereknek való.
4/10 anonim válasza:
Mit dolgozol? Önellátó vagy? Kedves, nyitott a személyiséged? Hogyan szólítasz meg egy nőt? Vagy egyáltalán hogyan kezdeményezel?
5/10 anonim válasza:
Szerintem 66 evesen sem fogsz rajonni. De nyilvan nem benned van a hiba.
7/10 anonim válasza:
ha te nem tudsz rájönni, akkor senki se.
8/10 anonim válasza:
33 év nem volt elég rá, hogy rájöjj?
Bár én már a posztod alapján tudok mondani neked pár tippet: felületes vagy, túl sokat vársz el anélkül, hogy bármit tennél érte, nem vagy kibékülve magaddal és csak arra fókuszálsz, hogy "nőd legyen", ahelyett, hogy párod legyen. Folytassam?
9/10 anonim válasza:
az agresszív meg alkesz is lehet jóképű ,nagy hímtagú.. Te simán ronda vagy,irigy, és undok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!