Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy 33 éves nővel, aki a szüleinél lakik?
én hasonló okokból élek haverral és az anyjával egy 3 szintes családi házban ahol kényelmesen elférünk és nincs semmi konfliktus vagy probléma
bár én még fiatalabb vagyok, de szerintem 33-nál sem gond ez
amennyiben otthon lakik a szüleinél és a pénz spórolás mellett egészséges közeg (tehát nem ez a "menekülnék már" érzés van benne), akkor nem lenne gond
lakhatás szempontjából több szempontból is kényelmesebb ez a felállás, én nem látok kivetni valót ezen
azért remélhetőleg jól főz és nem csak anyuka főz jól :D
Engem nem zavarna. Még jobb is, hogy így van, mert nem elmegy a pénz albérletre, hanem tud gyűjteni. Másrészt gondolom a kérdező sem ítélkezik másokról, hanem látja hogy van amikor ez ésszerű megoldás.
Feltételezem jó a kapcsolat. Inkább az a kérdés, hogy később mennyire lehet független…. Magyarán ne az legyen hogy a szülő belemászik a kapcsolatba.
De számomra nem negatív, sőt nagyobb bizalmam lenne, mint egy önálló, emancipált nőhöz.
Mindketten tudjuk h nem azon múlik hol laksz és miért hanem azon h mivel fogod elcseszni az ismerkedést csak azért mert nő vagy és unatkozol aztán minden a pasi hibája lesz.
Ha ezt nem csinálod akk aztán végképp semmi akadálya összejönni vkivel csak legyen is hasonló hozzád.
Férfiak igen, össze.
A nők várják el a külön lakást, mert abból tudják, hogy van lóvéja a srácnak...vagy legalább a szüleinek.
Csakis a nők várják el a független háztartást egy férfitól
Férfiak nagyon ritkán várják el ezt egy nőtől.
Semmi köze az esélyeidhez ennek a ténynek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!