Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy 33 éves nővel, aki a
szüleinél lakik?
Figyelt kérdés
Kinézetre mondjuk csinos, igényes. 165/62. Kedves, rendes nő, amúgy teljesen önellátó. Jól fizető állása van irodában, ami közel is van a lakhelyéhez. Emiatt, meg hogy jóban van a szüleivel, és egyedülálló, nem költ albérletre, mert inkább gyűjtöget, hogy vehessen saját ingatlant. Persze ha megtalálja a párját, nem szeretne tovább otthon maradni, azért kell az intimitás egy kapcsolatban. Csak ki tudja, mikor találja meg. De így kiesik sok férfi látóköréből? Vagy a férfiakat nagyrészt ez nem zavarja?
Nincs ezzel baj. Mióta szakitottam, én is anyámnál lakom, a házat otthagytam az exnek, meg a gyerekeknek.F
2021. nov. 27. 10:04
12/21 anonim válasza:
Ha gyujtoget, otthon elvegzi par hazi munkat, akkor mindenkeppen elony szamomra.
2021. nov. 27. 10:42
13/21 anonim válasza:
Persze, mivel az összeköltözést egy őrült hóbortnak tartom, így nem is baj, ha nem kerül elő a téma - jó ez így. Ez lenne az ideális. Csak az őrültek költöznek össze, aminek mindig rossz vége lesz, kritizálás, egrecíroztatás stb.
2021. nov. 27. 11:26
14/21 anonim válasza:
13: " Csak az őrültek költöznek" Ez azért nem teljesen így van. Legtöbb emberben természetes ösztön, hogy a szeretteihez közel akar élni, egy háztartásban. Sőt, törzsi népeknél egész falvak laktak egy fedél alatt.
2021. nov. 27. 11:31
15/21 anonim válasza:
14.
Azt nem értem hogyan bírják elviselni a többiek felől érkező cseszegetéseket, kritizálásokat, fikázásokat és a teljesen szükségtelen egrecíroztatást?
Jó, egy háztartásban, de külön lakrészekkel, hogy mindenki a sajátját tartsa rendben, úgy ahogyan neki az megfelel. A közösködésből csak a gond van, mert lehet, hogy te megcsinálod, de jön X és beleszól vagy "építő kritika" fenőnéven szemétkedik. Meg nem csinálhatod úgy és akkor amikor neked tetszik, hanem mások igényeinek kell megfelelned. Ami nem kellemes...
2021. nov. 27. 11:41
16/21 anonim válasza:
15: Jobb helyeken nincs ebből probléma. Mindenkinek megvan a feladata. Asszony főz, te porszívózol, szent a béke :D Kb, leegyszerűsítve.
2021. nov. 27. 12:09
17/21 czovek1973 válasza:
Ha vevő rám a nő, én ebből nem is csinálnék ügyet.
Sőt,nagyrabecsulnem, H tudatosan építi az otthonlakassal a jövőjét.
Végső esetben én úgyis raszannek pénzt egy olcsó panziora. Az se semmi! Semleges terepen... Próbáltam, nagyon jó!
2021. nov. 27. 12:27
18/21 anonim válasza:
Igen én összejönnék vele. Nem az számít, hogy hol laksz hanem az, hogy milyen ember vagy.
32/F
2021. nov. 27. 13:55
19/21 anonim válasza:
nincs semmi akadálya hogy szüleivel lakik
2021. nov. 27. 15:12
20/21 anonim válasza:
Ebben önmagában nincs semmi rossz, szóval igen. Ha utána is a szülei fontosabbak lennének, akkor lenne gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!