Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves férfi elvan késve a családalapítással?
Nem, ne aggódj!
Én is ennyi vagyok, és nem gondolnám, hogy el lennénk kesve!
Szerintem nem vagyok írom ezt 37évesen.
Nincsen kedvem se albérletbe menni kell az anyagiak szerintem bármit mond.
Most már elértem azt a szintet,hogy nekeljek az anyagiak mit igen hajtani és több időm is marad.
Én 28 vagyok és max. addig szeretnék várni, ahány éves te vagy. Apám is 35 évesen lett apa és a barátaim szülei, de most már az én picit idősebb saját ismerőseim között is jó páran 35-40 közt. Azt látom ez már kicsit sok. Addigra már kevésbé bír az ember lépést tartani egy gyerek energiájával, a személyisége jobban megkövesedett és kevésbé rugalmas, az ember is sokkal kényelmesebb és nem azzal az erővel veti már bele magát a kötelező szülői kötelességekbe az elkövetkező 15-20 évre, mint fiatalabban.
Beszélgettem erről sok korú ismerősömmel. 60-as munkatársam is mondta, hogy a legjobb egy férfinak se a végtelenségig húzni. Mindegy hogy tovább vagyunk termékenyek a nőknél, ez nem jelent semmit az első bekezdésben leírt okok miatt. Két különböző munkatársam is 38-38 évesen lett apa először az utóbbi években, ott is már látszik és kihallatszott is az életükből, hogy nem úgy bírják már, mintha ez 5-10 évvel korábban történik meg.
Ha a szüleim picit érettebbnek nevelnek és jobb nevelést kapok, én már kb. most is el tudnám képzelni apa legyek, mint ahogy az ismerősi körömben is van maroknyi olyan komoly korombeli, aki mostanában vált vagy válik apává. Tulajdonképpen ha valaki nem húzza ki a gyerekkorát minél tovább, annak valahol ez a következő természetes lépés az életében. Én sajnálom, hogy a huszonéves korom nagy részében én is komolytalanul és felelősség nélkül éltem, de még azt látom nem késő számomra.
Miért lennél?
A többség már így is 30 felett alapít családot, szóval az átlaghoz nézve sem vagy elkésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!