Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves, csókszűz, kézfogásszűz férfinak van még esélye párt találni? több lenn
Tehát minden tekintetben szűz vagyok, még kézfogás se volt, csók még álomban sem...
Kinézetem mások szerint átlagos, nincsenek arcomon/testemen sebek vagy deformáció, adok magamra, ápolom magam nap mint nap, viszont visszahúzódó, szótlan típus vagyok, na de vajon ez normális még 33 évesen? Mi lehet a baj?
"visszahúzódó, szótlan típus vagyok"
Fejleszd az önbizalmad, kommunikációd. Mozdulj ki otthonról, hogy legyen mit mesélned másoknak, mert aki minden nap otthon kockul, az valóban nem tud másokkal miről beszélni. Kezdetnek legyenek barátaid!
"nem lesz akkor se?"
Ha lesz is, akkor is csak valami dagadt, 30 feletti gyerekes anyuka. A fiatal, gyermektelen nokrol 33 evesen mar lemaradtal....
38F incel
Fejleszd az önbizalmadat, kommunikációdat.
Járj el valamit sportolni, ami neked is bejön. Ha érzed az energiaáramlást egy edzés/sporttevékenység alatt, az hosszútávon a lelkedre is hat, önbizalmad is nő tőle.
Járj el emberek közé. Először bármilyen szociális hálót fejlessz, ne a barátnőszerzésre fókuszálj először, hanem legyen egy hobbi, szórakozás, akármi, amihez emberekkel kell kisebb-nagyobb mértékben kommunikálnod. Beszélgess olyanokkal, akik szerinted jó kapcsolatban vannak. El fogják mondani, hogy nehéz lehet az ismerkedés, de ha vágysz társra, akkor meg kell egy kicsit embereld magad, kilépni a komfortzónádból és kezdeményezőbb lenni.
Valami normálisabb társkeresőt én is ajánlanék. Ha nem megy élőben, írásban sokkal bátrabb tud lenni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!