Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves, csókszűz, kézfogásszű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves, csókszűz, kézfogásszűz férfinak van még esélye párt találni? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát minden tekintetben szűz vagyok, még kézfogás se volt, csók még álomban sem...

Kinézetem mások szerint átlagos, nincsenek arcomon/testemen sebek vagy deformáció, adok magamra, ápolom magam nap mint nap, viszont visszahúzódó, szótlan típus vagyok, na de vajon ez normális még 33 évesen? Mi lehet a baj?

2022. szept. 4. 04:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
1-2 év pszichológus, kia szerencse és lesz
2022. szept. 4. 08:34
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Az önbizalmadnak tényleg jót tenne,ha elmennél fizetős nőhöz. Mond meg,hogy baratnő élményre vágysz, szeretnél határozottabb lenni. Utána szépen kezdj kimozdulni a komfortzónádból.

Ismerkedéskor meg személlyesen és határozottan kell beszélni, Hidd el baromi jó csajok vannak egyedül, sok nő is van így még huszon évesen is,hogy mindenki azthiszi mennyi párja volt,közben 0!

Lényeg,hogy kezd el fejleszteni magad és lépj ki a komfortzónábol,ha keresnél egy olyan hobbit ahol nők is vannak akkor hidd el nekik van olyan barátnőjük aki "pont olyan férfi illene hozzá mint te" és,ha egy gépezet egyszer beindul, a nők addig intézkednek ameddig összehoznak...

2022. szept. 4. 08:38
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Nincs.
2022. szept. 4. 09:27
 14/23 anonim válasza:
84%

Egyébként minden rosszindulat nélkül, neked valahol mondjuk a 20-as éveid közepe fele nem volt egy olyan pillanat, mikor az asztalra csaptál es aztmondtad volna, hogy elég? Ha ezt valahol 22-24 éves korod körül realizálod, akkor még nem is lettél volna olyan nagy hátrányba, de 10 év eltelt azóta. Nem gondoltál rá, hogy fejleszted magad, elmész gymbe, felpakolsz valamennyi izmot és szerzel barátokat, hogy normálisan beszélgetni is megtanulj? Így nem.lehet nőt szerezni, hogy otthon ülök és várom hogy a sült galamb a számba repüljön.

A kérdésedre pedig csak annyit tudok mondani, hogy próbáld meg lehetőleg titkolni egy nő elől a tapasztalatlanságodat, ahogy mondtam, 10-12 éve még nem lett volna ez gáz annyira, de így ennyi idősen, jobb ha nem ezzel kezded majd egy nőnél. Ha szerzel önbizalmat, akkor simán lehet még kapcsolatod.

2022. szept. 4. 09:35
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Sürgősen pszichológus. Láthatóan olyan problémáid vannak, amiket nem tudsz megoldani egyedül. Ha pedig változtatni szeretnél, mindenképpen szükséged van külső segítségre.
2022. szept. 4. 09:45
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Előbb krvázz!
2022. szept. 4. 09:46
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

42 éves koromig ugyanígy voltam és utána lett barátnőm. Úgyhogy esélyed mindig van.

Viszont fogadd meg a többiek tanácsát, tegyél róla, hogy ne legyél visszahúzódó, mert az nagyban csökkenti az esélyeidet a nőknél. Persze, ettől még találhatsz olyat aki így is elfogad.

Illetve ha komolyan gondolod, hogy változni szeretnél meggondolnám, hogy pszichológus segítségét kérem. Anélkül is sikerülhet, de azzal gyorsabban haladnál.

2022. szept. 4. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
És az elmúlt 15 évben mit csináltál?
2022. szept. 4. 10:52
 19/23 anonim ***** válasza:
5%

figyelj, ha igényled a dugást, ott vannak a prostik

ennél többet nem érdemes ezzel foglalkozni

2022. szept. 4. 11:14
 20/23 A kérdező kommentje:
kérdezték sokan hogy mért nem léptem 20 éves koromban, mért nem csináltam semmit, hát azért, mert nagy gamer vagyok, munka után is ha hazajövök, fekvésig játszok, filmezek stb...
2022. szept. 4. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!