Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves pasi létemre, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves pasi létemre, miért nem tudok csajozni?

Figyelt kérdés
Eddig 2 kapcsolatom volt. A legutolsó 4 éve. Az óta semmi sikerem.Már azt se tudom mit kell mondani egy nőnek. Teljesen ki készít hogy ilyen luzer vagyok. Van esélyem ennyi idősen még?úgy érzem hogy kifutottam az időből. Nagyon hiányzik hogy legyen valakim de eddig csak kudarc ért. Lehet valahogy bele kellene törödnöm hogy nem vagyok jó senkinek?
2022. aug. 10. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Ha ide irogatsz és sajnáltatos magad akkor nincs esély. Ha kijársz, bulizol, ismerkedsz akkor van
2022. aug. 10. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Fogadjunk, hogy nem is próbálkozol..
2022. aug. 10. 23:25
 3/11 A kérdező kommentje:
2 es sokszor próbálkoztam de sosem volt sikerem.
2022. aug. 10. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen? Írj már egy pár példát, legalább volna miből kiindulni.
2022. aug. 10. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem nézel ki jól.
2022. aug. 11. 07:49
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Az exem úgy csajozott, hogy rá írt valakire, kis dumálás, majd jött az este egy Duna-parti séta? Aki benne volt az el is ment, és második harmadik alkalommal közölte hogy szívesen sétálna többször is de ha van hozzá kedve akkor meg is b*szná szívesen, és lám, be is jött neki. 🙄 Beszélt a nőknek a rossz férfiakról, hogy hogy lehet mellé fogni, persze érintette a szex témát is hogy a nőket hogy kell jól megcsinálni, és ették a nők ezt a dumát, főleg akik kielégültenek voltak.
2022. aug. 11. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

#6: És hány éves volt exed? Mert 18-25 körül egy bizonyos társasági körben, ahol egy ilyen nagydumás típus valaki persze, hogy teljesen más. 35 évesen, mint a kérdező már a Chadeknek is nehezített a pálya, hiszen egyre rutinosabbak, tapasztaltabbak a nők, vagy nagyon óvatosak, vagy megkérik a szex árát. Ennyi idős nők már mind tisztában van a saját értékével.

Az, hogy a nők szeretik eljátszani a naiva meg a cukiskodó szerepet, még nem jelenti azt, hogy ne lennének tele önbizalommal ebben a korban. Nem véletlen, hogy inkább kutya-cica, minthogy megalkudjanak.

Aki a fiatal éveit végigdugta, az még változatosnak is gondolhatja, hogy nehezedik a helyzet, de aki a fiatal éveiben is sikertelen volt, annak még kegyetlenebb látni, hogy mire megtanulta a dolgokat meg tapasztaltabb és magabiztosabb lett, addigra minden mindegy, mert még élesebb lett a verseny.

2022. aug. 11. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Sok nő tényleg inkább 30-40 között egyefül mint hogy összeálljon egy noname pasival.
2022. aug. 11. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Pénz, lakás, kocsi van? Miért nincs?
2022. aug. 12. 13:31
 10/11 A kérdező kommentje:

4 es

Mi nem megy? Gyakorlatilag semmi se megy ha nőkről van szó!

5 ös sajnos így van!

9 es

Van fére tett pénzem, lakás nincsen. Albérletbe lakók. 2 kocsim van.

2022. aug. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!