Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem megy az ismerkedés! 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy az ismerkedés! 33 éves pasiként van esélyem hogy lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Pedig volt 2 kapcsolatom! De már 4 éve szingli vagyok. Valamiért nem kellek senkinek. Akár hányszor próbálkozok mindig kudarcot vallok. De csak neten szoktam. Személyesen már nem is merek. Komolyan már azt se tudom mit hogyan kell csinállni. Nagyon rossz érzés hogy senkinek se vagyok jó. Miért van ez így?
2022. aug. 5. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, hogy állsz önreflexió, illetve emberismeret terén?
2022. aug. 5. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:
1 es eléggé rosszúl
2022. aug. 5. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Semmi esélyed. Megnyugodtàl?
2022. aug. 5. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Esélyed van, de légy szíves, NE egy 8 évvel fiatalabb nővel akarj összejönni, mert rád fogják sütni a tinib*szó jelzőt IS. :D
2022. aug. 5. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a netet, élőben ismerkedj. Ebben nem lehet semmit elfelejteni, maximum félni az elutasítástól. Ami oké, de sajnos a része.

Aztán felkéne ismerned milyen szinten vagy, milyen szintű nők passzolnak melléd. A helyesírásból ítélve egy jelentős réteg ki is esik.

2022. aug. 5. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Kikkel ismerkedsz? Kezdjük azzal.
2022. aug. 5. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

#5 mi félelmetes van abban, hogy egy addig nem ismert random lány elutasít?

Ezzel az erővel munkahelyre se jelentkezzen, mert onnan is kaphat elutasítást.

2022. aug. 5. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Ahogy előttem is írták: a megfelelő szintű nőkkel kell kezdeni, akkor jobbak az esélyeid. Csak sajnos a férfiaknak nagyon nehéz belátniuk, hogy azon a bizonyos 10-es skálán valójában nem 9-esek, csak 3-asok, úgyhogy a túlsúlyos Műkörmös Mancikánál, a 35 évesen már kétszer elvált, két apától három gyereket nagyjából nevelő Dohányboltos Julikánál vagy a rágózáson és TikTok-ozáson kívül nem sokra képes Szolirecepciós Trixikénél kellene próbálkozniuk. Kevesen tudják félretenni a büszkeségüket, hogy meglépjék ezt.
2022. aug. 5. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Lejkebb kellene adnod a kulsővel szemben támasztott elvárásaidat, és máris lesz nőd
2022. aug. 6. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!