Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 33 éves nő az első randin arról érdeklődik hogy a férfinak van e lakása és megtakarított pénze az megszokott dolog?
Ennyi alapján nem eldönthető.
Lehet, hogy gold digger, aki eltartót keres.
De lehet az is, hogy csak olyan férfit keres, aki ennyi idősen már megáll a lábán, esetleg alkalmas családalapításra.
"Nem értem, hogy mi köze egy ismerkedéshez az anyagiaknak"
Mondjuk egy felnőtt kapcsolat már nem annyi, hogy néha apu-anyu pénzén mozizunk meg mekizünk egyet.
Aki 30+ évesen nulla megtakarítással rendelkezik, és anyunál lakik a kisszobában, azzal nem nagyon lehet komolyan tervezni közös életet.
Kérdező: szerintem teljesen jó, ha bérli, ma igen kevesen vannak, akik fogják magukat és vesznek egy házat.. csak legyen valami önálló életre, felelős pénzgazdálkodásra utaló jel.
4-re:
Az első randiról beszélünk!
Kérdezőnek:
Nem tudom, mennyire gyakori, de én abban a percben el is köszönnék a nőtől. Örökre.
Néhány randi után természetes, hogy szóba kerülnek a lakásviszonyaink. Pl. azért is, mert elhívjuk a másikat oda, ahol lakunk. De ha első randin valaki saját magától nem mondja, illetlenség rákérdezni.
Hogy van-e megtakarításom, az kb. akkor elfogadható kérdés, amikor már összeköltözünk, vagy közös jövőt tervezünk (közös lakás vásárlása vagy ilyesmi).
Ezek ugyanúgy nem első randira való témák, mint az, hogy csupasz-e övön alul vagy szőrös; vagy hogy hány gyereket akar és mikor. Vagy hogy a lakodalmára kiket akar meghívni.
Megvan mindennek a maga ideje, amikor már szóba lehet ezeket hozni. Első randin semmiképp.
Igen, és? Első randi nem azért van, mert majd kapcsolatot szeretnének a felek, legalábbis az addigi ismereteik alapján?
Rohadtul nem megszokott dolog az, hogy ilyeneket felhoz az egyik fél a másiknak.
A következő randira majd mit kér? Hogy bizonyítsd be, és vigyél egy tulajdoni lapot, az autód papírjait, a bankszámládról egy kivonatot, hogy mennyi megtakarításod van rajta?!
Az első randin ne turkáljunk már más zsebében.
Még talán annyi, hogy hol laksz oké, de az, hogy megtakarított pénzed van -e (jó, hogy nem kérdezi meg, hogy mennyi)..
31N
Lehet, hogy első randin picit durvának hat a dolog, de miért jobb, ha 5-6 randi után, mikor már elkezd kialakulni valamiféle kötődés a két fél között, derül ki, hogy amúgy az egyik fél teljesen életképtelen és egyik napról a másikra tengődve vergődik, esetleg a szülei nyakán él.
Szóval lehet, hogy nem megszokott, de jobb a dolgokat tisztán látni, mint egymás idejét húzni.
8-as, azért, mert ebből nem tudsz normális következtetéseket levonni.
Jelenleg én is a szülő ház emeletén lakom egyedül.
Nyilván, ha oda kerülne a sor, akkor költöznék én is külön a leendő párommal amint ezt megvalósítható, és eljutunk addig a pontig.
(Hozzáteszem hosszútávon valószínűleg megtehetném, mert a családi vállalkozás működik már több mint 18 éve).
De ezt biztos, hogy nem fogom felhozni, mert nem szeretném, hogy ez legyen a mérvadó a másik félnél.
Mellesleg akkor legyen már egyenlőség, én is megkérdezhetném a nőt, akivel randizok az elején, hogy ő egyedül lakik-e, van e félretett pénze albérletre, és tud e teremteni legalább 10-15 milliót (a felét annak a lakásnak, háznak) amit majd idővel megvehetnénk magunknak.
Ez szerinted normális?
Ha találok egy értelmes nőt, aki nem ugyanabban egzisztenciában él mint én, akkor máris felejtős kéne legyen? Pont ez az, hogy ha én megtehetem, és találok egy nőt, aki szeret, és én is szeretek, nem azt fogom nézni, hogy ő anyagikban mit ért el idáig. Nyilván ésszerű keretek között. Tehát ha 15 éve munkanélküli és semmit nem csinált az életben, az más.
Ha mondjuk én azt szeretném, hogy tudjon főzni a kapcsolatban, akkor kérdezzem ki, hogy tud-e egyáltalán és miket? Ha azt szeretem, hogy ha eljut az intimitásig a kapcsolat, akkor jó lenne ha borotvált lenne a nemiszerve körül... Hogy milyen méretű cicije van? Ezeket szerinted mind kérdezzem meg az első randin?!
Hozzáteszem nem mérvadó amit leírtam, mert számomra nem ezek fontosak.. de érted.. ez így elég kacifántos.
Ha az első randin ezeket kéne tennem, mint amiket te is szeretnél, ott nekem már rég felejtős lenne a dolog.
"Mellesleg akkor legyen már egyenlőség, én is megkérdezhetném a nőt, akivel randizok az elején, hogy ő egyedül lakik-e, van e félretett pénze albérletre, és tud e teremteni legalább 10-15 milliót (a felét annak a lakásnak, háznak) amit majd idővel megvehetnénk magunknak"
Te is nyugodtan megkérdezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!