Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 33 éves nő az első randin arról érdeklődik hogy a férfinak van e lakása és megtakarított pénze az megszokott dolog?
Szerintem meg az elején jó, mert senkivel nem akarok közös tulajdont. Van sajátom.
De szerintem ha valakinek ez a kérdés oké, akkor első randin is legyen az. Szerintem soha nincs köze, mennyi befektetésem van, se első randin, se ötödiken, se kapcsolatban. Az úgyis marad az én pénzem.
Ha nem vársz egy évet (hasraütésre mondtam valamit), akkor meg mi a különbség az első és a harmadik randi között? :D
Felétek a barátokkal, haverokkal is szokás együtt élni, közösen kezelni a pénzt, együtt vállalni kiadásokat, gyermeket nevelni? Csak mert mifelénk nem, így a haverjaim anyagi helyzete semmilyen hatással nincs rám. A páromé meg azért más.
Uramisten HARMINC PLUSZOS emberekről beszélünk. Legyen már alap, hogy nem - mint írtam - anyucinál lakik a hátsó szobában egy fillér megtakarítás nélkül.. ha így van, akkor mit kezdek vele? Hogy és hova fogunk összeköltözni? Az én egyszobásomba? Ja, az nekem tök jó, de nem családi otthon. Meg majd ha gyereket akarok, akit el kell tartanom, akkor szülök egyet.
Hihetetlen, hogy már az is gáz, ha valaki nem akar egy céltalan, nincstelen, carpe diem emberrel közös életet kezdeni.
Halál komoly kérdés: és ez miért baj? Ha nekem van lakásom és spórolt pénzem, akkor miért kellene felülnöm a szopórollerre és rohanni bele a nincstelenségbe valaki más miatt? Főleg 30 környékén, mikor már téma a családalapítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!