Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 33 éves nő az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 33 éves nő az első randin arról érdeklődik hogy a férfinak van e lakása és megtakarított pénze az megszokott dolog?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 12:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
48%

33 éves nőként fontos hogy mire számíthatsz egy pasitól.

Pl.

Ha te úgy gondolod, hogy más gyerekét nem neveled, akkor nyilván első körben megkérdezed, hogy van-e gyereke a nőnek, akivel ismerkedsz, valószínű első randin, max. a másodikon, nem?

Ha én nőként tudom azt, hogy nem fogom a párom anyukáját kerülgetni ahányszor "áthív", vagy családot szeretnék, de a pasi a fizetésnapján eltolja az egész összeget a tippmixen, akkor tudod, hogy vele nem lesz családod, mert ez a pasi nem képes magáért sem felelősséget vállalni.

És hasonlók.

Főzni meg lehet tanulni, meg a fazonon is lehet alakítani, de ha valaki 30 évesen úgy él mintha 16 lenne, az jobb ha kiderül minél előbb.

33 évesen meg sem időd, sem energiád felesleges köröket futni.

2018. nov. 14. 14:07
 12/35 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
61%
#10: Haha, lenne ám felháborodás. Nem is kicsi.
2018. nov. 14. 14:09
 13/35 anonim ***** válasza:
Megszokott.
2018. nov. 14. 14:10
 14/35 anonim ***** válasza:
72%

#10: Igazad van, megkérdezhetem, de úgy érezném, hogy a randi amin vagyok, inkább egy vásárlással ér fel.

Mintha kinéznék magamnak az autót, amit megszeretnék vennék, utánaolvasgatok, hogy mit tud, milyen felszereltsége van, aztán ha minden megvan benne, akkor elhozom.

Számomra ez abszurd, sőt, ezek szerint ha rákérdeznék, valószínűleg olyan nővel állnék szemben, mint ami te vagy. Félre ne érts, semmilyen bántószándék nem volt az előző mondatomban.

Ez meg nekem nem tetszik és nem tartom normálisnak a fentebb leírt "hasonlat" miatt.

Mit csinálsz, ha kiderül, hogy van házam, lakásom, saját magam tartom fent, egy normális "parti" vagyok számodra, de valójában pszichopata vagyok? Ezt nem fogod észrevenni. Meg még sok minden mást sem.

De persze ha neked ez az alap, akkor így is minden rendben van, aztán majd a későbbi randikban szakad meg az egész.

Szóval elég sok minden olyannal fogsz találkozni, ami a fentebb említett okok után még ismeretlen lesz számodra.

Meg akarsz spórolni 3-4 randit, amíg szóba kerülne ez normálisan köztetek. Ha ez neked oké, akkor csináld így.

2018. nov. 14. 14:11
 15/35 anonim ***** válasza:

#11.

Egyelőre én is úgy gondolom, hogy jobb lenne olyan nővel összekerülni, akinek még nincs gyereke. Nem kifejezetten kizáró ok, de jobban örülnék, ha az első gyereke neki is meg nekem is, az közös lenne.

Viszont nem biztos, hogy kizáró ok, ha úgy érzem, hogy annyira összeillünk egymáshoz.

Semmi gond azzal, hogy sokkal szigorúbb elvárásaid vannak a másik felé.

2018. nov. 14. 14:14
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van lakásom is, pénzem is, és nem mondom, jó lenne tudni, hogy a pasinak csak azért kellek-e, mert annyira nem vagyok ronda és el tud tehénkedni valahol.
2018. nov. 14. 14:21
 17/35 anonim ***** válasza:
34%

Itt sokan ennyire imádják a saját idejüket és másokét is pazarolni? :D

Persze, csak egy év randikázás után beszéljünk bármi fontosról, különben még a végén nem menne el több hónap az ember életéből egy értelmetlen, halva született kapcsolatra.

Felnőtt emberként nekem alap, hogy a házasság, gyerekvállalás, jövőbeli tervek/kilátások (ebben benne van az is, hogy van-e megtakarítás, stb) témákat minél hamarabb tisztázzuk, ha ezek nem stimmelnek, kár is tovább erőlködni.

2018. nov. 14. 14:23
 18/35 anonim ***** válasza:
26%

#11:

Ezek közül egyedül a gyerek, amire elvileg rá lehet(ne) kérdezni első randin. Természetesen kölcsönösen, mert az is befolyásolja a pár életét, ha a férfinak van gyereke, akkor is, ha csak vasárnapi apuka.

De az ilyen "első randi" megfogalmazás nekem azt sejteti, hogy internetes párkeresőn ismerkedtek meg. Nagyon primitív honlapot leszámítva, már a társkereső adatlapján van rá rovat, hogy gyerekeid száma mennyi. Így erre meg ezért nem kell rákérdezni.

Megj.: Aki első randevún olyat mondana anyukámról, hogy ő nem fogja őt kerülgetni (mikor még semmit nem tud róla), az máris kiállította magáról a bizonyítványt, úgyhogy el is búcsúznék tőle. Ez akkor is állna, ha egyedül laknék.

2018. nov. 14. 14:37
 19/35 anonim ***** válasza:
51%

#17: Vagy nem olvastál, vagy szelektálva olvastad amiket leírtunk.

Senki nem írta, hogy évekig el kellene húzni ezeket. Arról volt szó, hogy nem az első randin teszed fel ezeket a kérdéseket. Ha a következő 2-3 randi alatt nálad hónapok telnek el, akkor szerintem felejtős olyannal randiznod aki nem érdekel téged (vagy ő nem mutat érdeklődést irántad).

2018. nov. 14. 15:01
 20/35 anonim ***** válasza:
8%

Így meg totálisan értelmetlen a halogatás. Mennyivel álltok egymáshoz közelebb a második randin, mint az elsőn?

Amúgy ha pl gyerek-témában nincs egyetértés, akkor egy második randi is felesleges időpocsékolás.

2018. nov. 14. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!