Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 33 éves nő az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 33 éves nő az első randin arról érdeklődik hogy a férfinak van e lakása és megtakarított pénze az megszokott dolog?

Figyelt kérdés

2018. nov. 14. 12:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

#20: A gyerek egy másik rész, nem ebből indult a téma. Hanem abból, hogy van-e lakásod, pénzed (félretett pénzed).

A gyereket még megértem, a fentebb említett részt már nem.

2018. nov. 14. 15:37
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Miért, a közös élethez nem kell lakás, meg pénz? Jó tudni, hívom is a főnököm, hogy felmondok a francba, anélkül is boldogok lehetünk a párommal. :D

2018. nov. 14. 16:13
 23/35 anonim ***** válasza:
57%

Van akinél megszokott van akinél nem!

Mindenki azt kerdez vagy var el sztm amit akar.

Nekem van saját othonom es jól keresek. Elvarom a pasitol hogy azért a 180at megjeresse! Es nem kell hogy külön lakjon ha amugy nem anyuci picike babája. Koltozhet hozzám is, de ha szetmegyunk kap ket napot hogy leelpjen!

N27

2018. nov. 14. 16:36
 24/35 anonim ***** válasza:

5-öst miért pontoztátok le? Totál kulturáltan kifejtette.

Nekem is volt egyébként olyan randipartnerem, aki első randin már nyíltan rákérdezett, hogy mennyi a nettóm (nem, nem azt kérdezte, hogy hol dolgozom és mi a munkaköröm). És hogy mennyi van a bankszámlámon. Saját lakásban lakom-e, vagy bérelem. Első randin...

Most akkor ez miben különbözik attól, amit a XX. század elején a dédanyáink műveltek? (Csak helyettük legalább a szülők beszélték ezt meg).

2018. nov. 14. 16:46
 25/35 anonim ***** válasza:
33%

De ezt miért nagyobb gáz első randin megkérdezni, mint ötödiken? Mert akkor meg a csajsziban ég ez a kérdés, hogy mikor teheti fel. Te meg elhiszed, hogy csak mellékesen megkérdezi ezt. Szerintem sokkal jobb, ha hamarabb kiderül valami.

Nekem tetszene egy ilyen teszt, amit ki lehet tölteni. Engem sem zavarna, ha valakinek nem felelek meg a tesztjén. Nem fizetésről, de olyan dolgokról, ami magamnál tudom, hogy esélytelen, ha kiderül.

2018. nov. 14. 16:54
 26/35 anonim ***** válasza:
47%

"Persze, csak egy év randikázás után beszéljünk bármi fontosról, különben még a végén nem menne el több hónap az ember életéből egy értelmetlen, halva született kapcsolatra."

Légyszi idézd, hogy ki mondott egy évet? Harmadik-negyedik randi az még nem egy év, szerintem.

2018. nov. 14. 17:20
 27/35 anonim ***** válasza:
66%

Akik szerint ez nem gáz, az haverokat, barátokat is eszerint válogattok?

Az első találkozón kitöltöttek papírt, aztán jelöltétek, hogy megfelelt-e?

Már a szülésnél kéne a rendszereteket használni, hogy a következő fiú gépészmérnők legyen, a lány szőke hajú. És akkor feleslegesen nem kell egy szartarisznya, semmirekellő, munkanélküli srácot felnevelni, aki majd nem megy át a "teszteteken".

2018. nov. 14. 17:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Barátok anyagi helyzete nem befolyásol másokat. Az sem, ha egy haver akar gyereket, én meg nem. Ettől lesz a párkapcsolat párkapcsolat.
2018. nov. 14. 21:08
 29/35 anonim ***** válasza:

Arra persze egyik, velem ellentétesen gondolkodó válaszoló sem gondol, hogy anyagiakban (talán a lakást leszámítva) azt hazudik az illető, amit akar. :DDD

Egy szélhámos simán azt fogja mondani, amit hallani akartok. Ha saját lakásban lakik, elegánsan/divatosan öltözött, akkor abszolút hihető a magas fizetés, a nagy összegű megtakarítás. Honnan tudod, hogy igazat mond? Következő randira bankszámla-kivonatot kérsz tőle? :DDD

Ráadásul pont a szélhámosok kifejezetten megnyerő modorú emberek szoktak lenni!

Szóval tulajdonképpen teljesen felesleges a kérdés, mert aki meg akar fektetni titeket, az azt fogja mondani, amit hallani akartok. Ezért is mondom, hogy ennek a kérdésnek akkor van értelme, amikor már komoly kapcsolat van köztetek és kezditek számolgatni, hogy közösen milyen lakást/házat tudtok venni.

2018. nov. 14. 22:17
 30/35 anonim ***** válasza:

A csaj is rendelkezik lakással és megtakarítással?

Én valahogy mindig olyan nőktől hallottam csak ezt a kérdést, akiknek mindkettő álom volt, de a pasival szembeni elvárások az egekben.

Van lakásom, kocsim, komoly megtakarításom, de a hideg kiráz, ha ez kiderül a randin (akar kérdésre, akár kontexusból), és rögtön látom a csaj szemében a csillogást, hogy ezaz!

2018. nov. 15. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!