Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne tenni azért hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni azért hogy a férfiak ne hazudják be hogy akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

Mivel egyértemüen több nő akar gyereket. No és nem csak úgy hogy jaj de cuki, hanem dolgozni is akar érte. Ezért a férfiak és a nők egy jelentős része nem fog párkapcsolatba kerülni, amennyiben őszinte gerinces ember akar lenni. Viszont a válási statisztikákból jól látszik hogy a férfiak mégiscsak behazudják.

Mit lehetne tenni hogy ne hazudják be?

#hazugság #gyerekvállalás #Akar dolgozni a gyerekkel #Akar foglalkozni a gyerekkel
2022. szept. 3. 17:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Tekintve azt is, hogy ugyis mindig a nők szivnak csak gyerekkel, voltakepp oly mindegy az, mit mond egy ferfi. Nem ők viszik a vásárra a bőrüket hanem a nő. A nő teste és a nőnek lesz holtbiztos 20 évig is a nyakán a gyerek. Nem a ferfi szava a döntő ilyenekben szerintem. Azok ha beleunnak csak lelépnek, 20 ezer a gyt es helo.

Aki egy férfi szavára ad, eleve nem normális.

2022. szept. 3. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem kellene a férfiakat máglyán elégetni. Gondolj csak bele, hogy elvesz feleségül, családot alapít a nővel, aztán mikor a nő megkapja a babát, a férfi el van felejtve. A legtöbb nő félti a saját apjától a gyereket, mert nem pelenkázza jól, meg majd ő jobban tudja, kiküldi a férjet a kanapéra aludni, mert ő a gyerekkel alszik stb. Egy férfi sem erre szerződik, mikor papás mamást "játszik" a nővel. A nők elégnek az anyaság mártír keresztyén, mert neki senki nem segít, de nem is engedik senkinek, mert a baba belehal ha fordítva kerül rá a pelus vagy nem veszik fel karba mielőtt elsírja magát. Azt pedig nem lehet megtenni válás nélkül, hogy a sarokba állítod a férjet, hogy én most babázok, aztán tali 3 év múlva, addig is fizesd a számlákat. Lehet ezt jól kezelni, bevonni a férfit is, hogy segítsen, hogy érezze, hogy ő is a család része, nem csak egy bankkártya, a babát lehet rakni kiságyba, és lehet a férfivel összebújva aludni stbstb. Szóval én még mindig azt állítom, hogy nem hazudnak erről, egyszerűen nem erre szerződtek, és igen, a férfi ezt nem tűri el, vagy lelép (jobbik eset), vagy szeretőt tart mert szeretné erézni, hogy ő is valaki. Szóval én azt mondom, ezt érdemes a női oldalról is megvizsgálni elég erősen, nem csak a férfiakat csapkodni hogy hazug állatok.

28/N

2022. szept. 3. 18:28
 13/22 A kérdező kommentje:

12. Látom te is incel vagy!

😂

Nőkről rosszat mondani.

Halatlan!

Hát nekik jár hogy 170%ban a gyerekkel foglalkozzanak, a faszit meg 200%ban lesz@rják hát birja ki ezt vállalta. Ha meg azt mondja hogy nem akar ilyet…. Ha jajj gyerekes, éretlen, megbízhatatlan…..

Csak úgy repkednek a férfigyalázások.

2022. szept. 3. 18:35
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

11-esnek igaza van. Minden nőnek tudatosítani kéne magában, hogy egy nő magának szül, nem a pasinak. Az én párom a lehető legjobb apa, mégis így gondolnom.

Viszont ennek nincs köze a kérdéshez, mert ha egy férfi nagyon nem akar, lehetőséget sem ad rá.

Kiküszöbölni talán a tudatos készüléssel lehetne. Pl. azt mondtad, akarsz gyereket, költözzünk egy szobával nagyobb lakásba, költözzünk családi házba, kössünk le pénzt már most, hogy legyen a gyerekekre később biztosan stb.

2022. szept. 3. 18:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sosem lehetsz biztos ebben. Amit max megtehetsz, hogy az elejétől kezdve nyílt lapokkal játszol, illetve kijelöltök magatoknak egy irányvonalat, amihez ha a pasi nem tartja magát, akkor te következetes vagy, és szakítasz, nem pedig arra vársz, hogy majdcsak meggondolja magát. Pl. Megegyeztek abban, hogy 3 éven túl nem vársz a lánykérésre. Annyi idő alatt bőven el lehet dönteni, hogy össze akarod-e jogilag is kötni valakivel az életed vagy sem. Ha addig a pali nem lép, akkor te lépsz. Le, tőle. Ha 5 éven belül gyereket akarsz, akkor 5 év után már ne várj arra, hogy hátha máshogy gondolja
2022. szept. 3. 18:55
 16/22 anonim ***** válasza:
15%
Abban is meg kéne egyezni hogy a gyerek hány éves koráig tartja magátva családban minimum.
2022. szept. 3. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16

Ezt hogy érted?

2022. szept. 3. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk növesszenek gerincet? Mégis milyen választ vársz?
2022. szept. 3. 19:25
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

17 ahogy irtam

Minden apának jogában áll magát meggondolni jogában all csalni lelépni a családtol. Nem büntetendő.

Szerintem nem árt egyezséget kötni abban hogy minimum meddig kötelezi el magát valaki a családja mellett. Amit betart tuzon vizen at is. Vagy megegyezni a kartérítésben is valahogy ha megszegi.

2022. szept. 3. 19:48
 20/22 anonim ***** válasza:
49%

19

Ja, így jogos lenne.

2022. szept. 3. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!