Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan nőkről,...

Mit gondoltok az olyan nőkről, akik gyereket szülnek egy másik férfitól és azt hazudják a párjuknak, hogy az övé a gyerek, hogy felnevelje?

Figyelt kérdés
Én személy szerint börtönnel büntetném az ilyesmit.
2021. jún. 21. 07:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ringyó.
2021. jún. 21. 07:08
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Büdös k*rv@, mondom ezt nőként. Rettenetesen szégyellném magam, ha ilyet tennék. Gusztustalan.
2021. jún. 21. 07:21
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Családunkban volt ilyen... bátyám feleségének az apukája és anyukája gyerekkorában elválltak, ők németek, a fickó egész 2-18közt fizette a gyerektartást, de még utána is támogatta mindenben bátyám anyósát.

Néhány éve egy dns vizsgálat alkalmából derült ki, hogy a csaj apukája, nem is az apukája, hanem egy swéd fickó, aki épp ott volt üzleti ügyben.

Az apuka nagyon kiakadt, mikor kibukott ez a sztori, 70 felett volt már... teljesen kibukott, mivel 40+éve abban a tudatban élt, hogy van gyereke, és most kiderült, hogy valójában nincs is. 23 késszúrással ölte meg a volt feleségét, majd magával is vegzett altatóval és whiskeyvel.

2021. jún. 21. 07:37
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Biztos liberális szemlélettel rendelkezik.
2021. jún. 21. 07:39
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 Ez elég durva sztori, de valamilyen szinten érthető.
2021. jún. 21. 07:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazán izgalmas az tud lenni, amikor még csak sejteni sem lehet, hogy ki lehet a születendő gyerek apja, - mert olyan szinten váltogatja a nő a fickókat az életében!
2021. jún. 21. 08:35
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Idő kérdése, és majd ezeket a toprongyokat is védeni fogja valami nőegylet.
2021. jún. 21. 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen ismerek ilyet.

Elég gerinctelen dolog.

2021. jún. 21. 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Talpraesettek, élelmessek. A férfiak megérdemlik.
2021. júl. 1. 07:39
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Apró dolog, de szerintem eléggé beszédes, sőt.

Az embereken a lábfej elég markáns dolog, tehát általában nagyon egyértelműen öröklődni szokott a formája. K*rva nagy szopás, ha van egy jellegzetes lábú apuka és teljesen másmilyen a gyerek lába. Nagyon gyanús, sőt.

Ezt nem trollkodásból írom, nekem, apámnak és a két tesómnak is ugyanolyan jellegzetes vonások vannak a lábfejünkön, le sem lehetne tagadni. Ha nekem gyerekem lesz, akkor engem nem lehet majd átverni. :D

És még nem is beszéltem a többi kinézetbeli tulajdonságról.

2021. júl. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!