Melyiket választanátok, a korán érést vagy a későn érést?
Figyelt kérdés
Kinek jobb mindent egybe vetve, aki korán felnő és komolyodik ergó a gyerekkora "rövidebb" vagy akik későn érő típusúak és még felnőttként is a gyerekkorukat élik?
Ki jár jobban egybevetve a rövid és hosszútávú előnyöket és hátrányokat és ti melyiket választanátok ha mondjuk megtervezhetnétek az életeteket a legelejétől?
2021. jún. 13. 13:13
1/5 anonim válasza:
Inkább a későn érést választanám, addig jó amíg nem kell komolynak lenni.
3/5 Metionin válasza:
Attól függ hogy milyen körülmények között él valaki, milyen a családja. Nekem szar családom volt, a gyerekkorom szar is volt meg viszonylag hamar véget is ért de nem bántam. Nagyobb biztonságban érzem magam felnőttként. Ha jó családban éltem volna, lehet hogy bántam volna vagy épp hogy nem akartam volna felnőni.
4/5 anonim válasza:
Hídd el egyik se jó én megjártam vele sok orvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!