Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne tenni azért hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni azért hogy a férfiak ne hazudják be hogy akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

Mivel egyértemüen több nő akar gyereket. No és nem csak úgy hogy jaj de cuki, hanem dolgozni is akar érte. Ezért a férfiak és a nők egy jelentős része nem fog párkapcsolatba kerülni, amennyiben őszinte gerinces ember akar lenni. Viszont a válási statisztikákból jól látszik hogy a férfiak mégiscsak behazudják.

Mit lehetne tenni hogy ne hazudják be?

#hazugság #gyerekvállalás #Akar dolgozni a gyerekkel #Akar foglalkozni a gyerekkel
2022. szept. 3. 17:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
ki kell őket herélni!
2022. szept. 3. 17:48
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Azért hazudják be hogy legyen párjuk, mert ha célirányosan olyan nőt keresnek aki nem szeretne gyereket, valószínű sokáig egyedül maradnának.

Én nem szeretnék gyereket és ezt fel is vállalom, így nem igazán találom a társamat, de hazudni soha nem hazudnék a lelendő páromnak, mert így tisztességes, nem akarom senki értékes idejét rabolni az én önzőségem miatt.

2022. szept. 3. 17:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel válást írsz,mint statisztika, ezt könnyebb végig gondolni. Ha a férfi elveszi feleségül a nőt, akkor akar vele családot, van rá hajlandósága. De ha előbb elválnak, akkor ott a kapcsolatban valami olyan gond van, jelen esetben a nővel, amit a férfi nem akar megoldani (ha azt vesszük hogy a férfi lép ki), hanem inkább tovább áll. Ebből pedig az következik, hogy a férfiak akarnak gyereket, csak nem attól a nőtől, akitől inkább elválnak, pont ez a válás lényege.
2022. szept. 3. 17:51
 4/22 A kérdező kommentje:

3. Jó hát ilyen is van szép számmal. Ami esetről én beszélek:

A kapcsolatok tönkremenetelének a fő oka hogy gyerek születik. A nő 120%ot tesz a gyerekebe, a férfi meg nem akar ekkora áldozatot hozni.

2022. szept. 3. 17:56
 5/22 anonim ***** válasza:
19%

Az a baj még mindig ott tartunk hogy társadalmi norma a gyerekvállalás.

Talán ha később vállalnának a párok gyereket, mikor már esetleg egy férfi is azt mondja hogy ok, eleget éltem, szeretnék egy utódot. Természetesen nőknél ott az ősi ösztön, a vágy egy gyerekre. Férfiaknál ez nem így van, a többség csak dugni akar.

De ha meg általánosságban nézzük, az emberek nem akarnak felelősséget válalni.

2022. szept. 3. 17:59
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
4-es Ettől független az, hogy a gyereket akarja -e egy férfi. Egy gyerek rengeteg új konfliktust hozhat be egy kapcsolatba. Ráadásul sokan úgy vállalnak gyereket nemtől függetlenül, hogy eleve nincs rendben a kapcsolatuk, tehát ha nem lenne is borítékolhatóan előbb-utóbb szétmennének.
2022. szept. 3. 18:02
 7/22 A kérdező kommentje:
6. Akkor pláne nem kéne ezt erőltetni nem gondolod?
2022. szept. 3. 18:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Sokan egy dugás reményében hazudják ezt...

Érdekes, nekem már van egy, viszont felvállalom, hogy nem szeretnék többet, és így a komolyabb kapcsolatra vágyók simán elkerülnek 🤷‍♀️😀

Viszont, még mindig járhatóbb, ha őszinte valaki, csak sokan ki vannak éhezve, és emiatt képesek is hazudni.

2022. szept. 3. 18:14
 9/22 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem hazudják be soha azt a pasik, hogy akarnának gyereket. Érdekes egy kérdés úgy ahogy van.
2022. szept. 3. 18:18
 10/22 A kérdező kommentje:
9. Afrika sincs mert még nem voltál ott? Sehol nem állítottam hogy mindenki ilyen. Csak azt hogy van ilyen is.
2022. szept. 3. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!