Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni azért hogy a férfiak ne hazudják be hogy akarnak gyereket?
Mivel egyértemüen több nő akar gyereket. No és nem csak úgy hogy jaj de cuki, hanem dolgozni is akar érte. Ezért a férfiak és a nők egy jelentős része nem fog párkapcsolatba kerülni, amennyiben őszinte gerinces ember akar lenni. Viszont a válási statisztikákból jól látszik hogy a férfiak mégiscsak behazudják.
Mit lehetne tenni hogy ne hazudják be?
Azért hazudják be hogy legyen párjuk, mert ha célirányosan olyan nőt keresnek aki nem szeretne gyereket, valószínű sokáig egyedül maradnának.
Én nem szeretnék gyereket és ezt fel is vállalom, így nem igazán találom a társamat, de hazudni soha nem hazudnék a lelendő páromnak, mert így tisztességes, nem akarom senki értékes idejét rabolni az én önzőségem miatt.
3. Jó hát ilyen is van szép számmal. Ami esetről én beszélek:
A kapcsolatok tönkremenetelének a fő oka hogy gyerek születik. A nő 120%ot tesz a gyerekebe, a férfi meg nem akar ekkora áldozatot hozni.
Az a baj még mindig ott tartunk hogy társadalmi norma a gyerekvállalás.
Talán ha később vállalnának a párok gyereket, mikor már esetleg egy férfi is azt mondja hogy ok, eleget éltem, szeretnék egy utódot. Természetesen nőknél ott az ősi ösztön, a vágy egy gyerekre. Férfiaknál ez nem így van, a többség csak dugni akar.
De ha meg általánosságban nézzük, az emberek nem akarnak felelősséget válalni.
Sokan egy dugás reményében hazudják ezt...
Érdekes, nekem már van egy, viszont felvállalom, hogy nem szeretnék többet, és így a komolyabb kapcsolatra vágyók simán elkerülnek 🤷♀️😀
Viszont, még mindig járhatóbb, ha őszinte valaki, csak sokan ki vannak éhezve, és emiatt képesek is hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!