Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki, azt hazudja,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki, azt hazudja,hogy nincs gyereke, miközben van , hogy megszerezze a másikat, az mennyire gáz?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon.
2021. okt. 17. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon, ez azért egy elég fontos dolog és nem kéne hazudni róla. Úgyis ki fog derülni, szóval még értelme sincs. Ha gyerekkel nem kell a másiknak, akkor inkább hagyni kell.
2021. okt. 17. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Nalam nem volt az mert a srác letagadta ugyan a gyerrkeit kesobb meg is indokolta hogy azert mert különben nem kapott volna meg, de mivel semmilyen kapcsolata nincs is szinte a volt családjaval (ezért se tünt fel addig sem),azaz nem "kavartak be"a kapcsolatunkba tenyleg mintha nem is lennének, igy nem hatott meg az hogy eleinte hazudott.

De valo igaz hogy teljesen más szemmel néztem volna rá ha tudom hogy gyerekei vannak (de huszas evei elejen csinalta naivan)

2021. okt. 17. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Minek? Megszerezni nem lehet egy másik embert. Ugyanúgy szakítani fog, sőt a hazugság miatt még jobban eltávolodik.
2021. okt. 17. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha a no hazudna, es kiderulne, akkor lehet parszor meg megdugnam, de kozben keresnem a kovetkezot. Ha ferfi csinalna ugyanezt arrol nem tudok nyilatkozni, mivel nem ismerkedem ferfiakkal.
2021. okt. 17. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha csak dugásra kell a másik, belefér.

Ha kapcsolatra, akkor baromság. Vagy ha összejönnek, bezárja a gyereket a nagyiéknál a pincébe?

2021. okt. 17. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon gàz….
2021. okt. 17. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Azonnal befejezném vele az ismerkedést.

A hazugság nekem nem fér bele.

Elég fontos tény a gyerek léte ahhoz, hogy ne sunnyogjon vagy nézzen h..lyének, hogy majd idővel letolja a torkomon.

NEM. Pedig én is anya vagyok, elvált nő, de soha eszembe nem jutni letagadni ezt a tényt- annyiszor szólítottak már meg és mivel nem állandóan a gyerekemmel együtt mozgok (nagyobb már), így akár hihetné azt bárki, hogy szingli vagyok.

Kutya kötelességemnek tartom egy ismerkedésnél azonnal a másik tudomására hozni a tényt, hogy van egy gyerekem, azt is, hogy elvált vagyok. A legminimálisabb alap és tisztelet a másik felé.

Aki nem így tesz, az:

-a másikat degradálja, idiótának nézi, de még a döntés jogát is elveszi tőle, hogy ezzel együtt vagy ennek ellenére elfogadja őt

- nem tudom, ki mit vár egy embertől, aki a saját gyerekét letagadja, akit talán az elsők közt kellene szeretnie, rá büszkének lennie... (és igen, bőven megfér egymás mellett egy férfi iránt érzett szerelem és a gyerekem iránt érzett szeretet, ahogyan a szüleimet is másképp szerettem, mint a gyerekemet, testvéremet vagy a barátnőmet és mindannyian nagyon fontosak számomra!)

- kuka, aki bármiféle manipulációval, ferdítéssel akar rávenni bármire. Azonnal otthagynám az ilyet, ahogy tudomást szerzek róla, mert a tiszteletlenség jele, gyenge jellemű férfi meg nem kell...

- én sem ferdítgetek semmit sehová, nem irreális elvárnom azt, amit magam is képes vagyok adni a másik embernek- ez annyira nagyon minimum.

2021. okt. 17. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha pl:. Nem neveli, (párja/nagyszülők/egyébnél van leginkább) vagy csak ágymelegítőnek akar használni. Akkor van ilyen...
2021. okt. 17. 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
ha a másik félről nem tudod, hogy ő képtelenek tartja magát egy gyerek nevelésére vagy csak néhai foglalkozására akkor saját magaddal cseszel ki, mert lehetséges elég rövid távú lesz az a kapcsolat.
2021. okt. 18. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!