Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly lehet a szándéka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly lehet a szándéka?

Figyelt kérdés
Ha már haza vitt, barátai kérdésére is az a válasza hogy igen velem van. Több mint egy hete együtt alszunk. Szexkapcsolatnak indult 4 hónapja, voltak időközben nehézségek és egy hónap szünet. Ám most úgy érzem a Több mint egy heti folyamatos együttlét után hogy jobb lenne pár napig külön egymástól. Hogy mégis csak rájöjjünk mit akarunk egymástól. Hiányzunk vagy sem egymásnak
tegnap 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
A testi dolgok hiányozni fognak, azt fogod gondolni, hogy ezek érzelmi síkon mennek és folytatni fogjátok. Jó dolgok a hormonok.
tegnap 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

A stabil szex tènyleg erős kapocs tud lenni,táptalaja az illúzióknak.

Ha neked megy az elvárások nélküli sodródás,akkor hajrá!😉

Èn szorítok!

tegnap 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Minek agyalod ennyire tùl? Vagy lesz valami hosszù távon, vagy nem.
tegnap 19:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Csupán csak azért mert nem húsz éves vagyok már! Nem kenyerem a sodródjak az árral. Bele mentem a szexbe mert kedveltük egymást. Egy alkalomról volt szó. Viszont négy hónapja tart és már nem csak szex. Van hogy csak alszunk ölelve egymást. Ezért is a kérdésem... mert szerintem ez már nem csak a szexről szól bár nem mondtuk ki! Viszont szeretnék előbb kissé tájékozott lenni mielőtt a témát elkezdeném felhozni számára!
tegnap 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt szeretnél tájékozódni? Tele van az oldal lelki nyomorultakkal.
tegnap 22:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy minden ember más! Mashogy fejezi ki érzéseit. Igazából csak megerődítésért bíztatásért jöttem. Nem kritikákért.
tegnap 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Háát mi nem ismerjük jobban mint te külső szemmel bármi lehetne. Ő mondta az elején hogy szexkapcsolat? Vagy társkeresőn ismerkedtetek meg vagy élőben nem volt oda írva hogy akármi is lehet. Szóval neked kéne ilyenekbe agyjalnod. Beszélgettek erdeklődik felőled akar veled találkozni általában ki kezdeményezz?
ma 00:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen ő mondta, viszont én sem akartam többet akkor még. Ő kezdeményezi a chatet is mikor nem vagyunk együtt. Nagyon bújós, törődő, szülei is kedvesek. Én 30-as vagyok Ő a huszas évei végén. Ami nem probléma, viszont nem a szavak embere, inkább a tetteké. Ami nagyon bejön, mert ugyebár ez a normális!
ma 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdést megér bár számíts mind2 válasz lehetőségre
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!