Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál kb mikor, hány éves korban jön el az, amikor már komoly szándékkal akarnak ismerkedni, nem csak "élvezni az életet"?
Ez nem “eljön” ehhez olyan kapcsolat kell…
Pl 23 évesen megismertem egy lányt, akivel komoly kapcsolatot akartam, 25évesen összeházasodtunk, 27 évesen megszületett a kisfiunk, 28 évesen megvettük a házunkat, még 36 évesen is szerelmes voltam, mikor elkezdett megcsalni… most 38 vagyok, elvált, és jelenleg semmi mást nem akarok, mint hedonista módon élvezni az életet és kisfiamon kívül mindenkit leszarni magasról.
Ez szerintem attól függ, hogy mennyire kelendő az adott hapsi a nőknél:
- Aki már tiniként is "menőnek" számított a lányoknál és később is az marad, az jó eséllyel sose akar majd lehorgonyozni. Pl. egy jóképű milliárdos gyerek vagy híres sportoló.
- Aki népszerű volt, de később észreveszi, hogy csökken a népszerűsége, az ilyenkor elkezd gondolkodni, hogy jobb lenne egy jobb csajnál végleg megállapodni. Erre tipikus példa a jóképű gitáros/sportoló gyerek a gimiből, aki 16-25 évesen a top csajok közül válogathatott. De később, amikor már látszik, hogy egzisztenciálisan nem fogja sokra vinni (xar végzettség, lefingott kocsi/albérlet), vagy a külső vonzerő megkopik (aputest, kopaszodás stb.) akkor megszólal a vészcsengő, mert látja, hogy egyre kevesebben "állnak sorba" és a felhozatal minősége is csökken...
A fenti két típus adja a tipikus "még élni akarok" hapsik 80%-át, akik amúgy a teljes férfi népesség kb. 20%-át teszik ki. A nők azt hiszik, hogy a férfiak jó része ilyen, holott csak ezzel a típussal találkoznak a legtöbbet, míg a férfiak többsége láthatatlan számukra...
Vagyis szerintem a hapsik 80%-a rögtön megállapodna, ha sikerülne megfogni egy számukra vonzó nőt.
Vannak még páran, akik nem tűnnek "alfának" (fúú, de utálom ezt a szót), csak megjátsszák. Ők azok, akik évek óta nem jöttek össze senkivel, de azt hazudják, hogy folyamatosan szexkapcsolatban vannak és nem akarnak megállapodni, ezért nem látják a haverok sose egy nővel sem.
Illetve van egy másik altípus, aki tényleg rengeteg nővel szexel és menőnek is hazudja magát, csak az a gond, hogy az összes felszedett nő a kínálat legalját képviseli (zsírbálnák, elhanyagolt Kasszás Erzsik, félhajléktalan söpredék, alkoholisták stb). A normális nők rájuk sem néznek...
Magyarul, akármilyen kegyetlennek és ridegnek hangzik, egy férfi csak akkor állapodik meg, ha azt hiszi, hogy az adott nőtől már nem fog jobbat találni. Ez nem közvetlenül az életkortól függ, de tény, hogy az életkor növekedése a vonzerő csökkenésével jár. Vagyis nem azért nő idősebb korban a megállapodási hajlandóság, mert "kiélték magukat és megkomolyodtak", hanem azért mert rohamosan romlanak a lehetőségek...
35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!