Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikus ez, meleg és azt hazudja ellenkellet a nőknek, félre-kefél is. Másik gyereke mindene hogy legyen, azt hazudja nem fért bele. És népszerűbb is lennének, ha nem hazudnának, és bajuk meg nem lenne belőle. Miért? Etikus ez így dokumentumműsorban?
Jó régi egy imázs, de akkor ne dokumentum műsorba.
Kereskedelmi tévé dokumentumműsor. Én nagyon szeretem énekes páros-t, barátságban is voltunk, meg négy házra laktak is, de volt hogy Kl..ika szólt már rájellemzően hisztisen, menjünk már mind ezt a ráhagyott félóra után, tudsz még majd a Gáborral beszélgetni, lekéssük a fellépést. Amúgy az énekes pasi full hetero volt - nas pont róla terjesztették, hogy meleg, mert ilyen korai "metroszexuális" volt, végül is mindig voltak ilyen kifinomult ízlésű pasik és a nők is imádták őket szépszámmal, és csajozási tanácsokat is adott - négy évig voltunk jó ismeretségben, akkor költőztek fel a hegyre. Két dolog kivételével igaz volt a műsor ez mondjuk már jó arány, egy akart gyereket, még a híres rockzenekar két tagja is megcsinálta K....kát, hátha lesz gyerek - 3%-ra mondták neki, hát nem jött össze. Ami lement a századunkról elnevezett műsorban, L. Sándor-t apám sem ismerte, de a rá féltékeny és igen furcsa személyiséget aki féltékeny volt rá aki először b-zte le igen, aztán futótűként terjet a hír, hogy nyílt utcán ~kancsózta~ le híres színészünk a meleg pasit L. Sándort valós alapokon, aki ott nőt fel és Víg-ben szeretett volna mindig játszani és akkora karriert befutni mint L. Sándor, - K. A. hazajárt a szüleihez. L. Sándor aki elvett egy leszbikus nőt, bár apám a Budapesti színészvilágnak csak a bő háromnegyedével volt kapcsolatban, felével jóban a hetvenes és nyolcvanas években, és sok más művésszel Fischer Annieval - bár apámnak tisztes polgári nem állami foglakozása volt. Csaj jó főztje meg társasági mesélő, és békítőember.
A legnagyobb kereskedelmi csatornán belehazudnak dokumentum címen az arcunkba.
Én is meleg vagyok, vagyis én biszex - de az sokaknak ugyan az. Nekik kellene felvállalni, egy L. Sándornak vagy S. Pálnak aki beszélt róla, hogy full melegek. Semmit nem ártana már a szakmájuknak, !SŐT! és már a Blikk-et sem érdekelnék - nem zargatnák őket, - mert annyira nem közismertek. ismerősök meg úgyis tudják. De az ÉS-t, vagy a Népszabadságot igen.
Etikus ez, meleg és azt hazudja ő hűséges és ellenkellet állni a nőknek, félre-kefél is, hogy gyereke legyen aztán, azt hazudja nem fért bele az időbe és karrierbe és ezt dokumentum műsorban? És közben semmi baja nem lenne belőle ha nem hazudna, sőt még népszerűbb is lenne. Miért? Etikus ez így dokumentumműsorban?
Én is meleg vagyok, és ismerek 2 hírességet is, akik melegek, pedig a hivatalos verzió szerint barátnőjük van.
Igazából nem érdekel, alapból nem etikus más magánéletében vájkálnia egy dokumentumműsornak, szal...
Jó Klári rockbandás szorija nem volt szóba hozva, sőt még utaltak is rá, és nem hazudta, de a többi.
Pont ők tudnák elfogadtatni a melegeket, vagy a nyitott kapcsolatot.
Én a hazugsággal nem értek egyet, és ők nyilatkoztak egy felkérésre, amire egyiküknek sem volt szűksége, egy Forinttal nem szorulnak és nem is kapzsik. Egyel nem lesz egyiküknek sem több fellépése, így is alig győzik.
Miiért kel akkor hazudni, gondolom hiúság, hogy megmutassák milyen otthonuk van. - ez etikátlan.
Mert amiket leírtam több ezer ember tudja, sőt köztudott a művész világban és Szent István park környékén.
Én is kikészülök a kettős élet (színlelés) bármilyen formájától. Aki egy dologban hazudik, az másban is.
De nem mindegy, hogy csak intim témának tartja a dolgot, és hallgat róla a nyilvánosság előtt, de az érintettek tudják - pl. nem hazudja azt nőknek, hogy ő nem meleg, nem biszex - vagy konkrétan árt evvel embereknek, akik vele terveznek.
Én is kikészülök a kettős élet (színlelés) bármilyen formájától. Hazugság, és dokumentum műsor, és nem volt rá szűkségük.
Igen L. Sándor filmszínész akart lenni, erre színházi lett. Jó A Négy - akkori - Nagy adta az összes tévé színész 98+%-át. Filmre ez már nagyon nem igaz. Egész más játék kell színházban és nem lehet arra a szalagra tízszer újravenni - színházban erősebb hangsúlyok, és gesztusok kellenek, kevesebb arcjáték, azt nem látja max, az első sorban ülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!