Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok ilyen felületesek, hogy lehet ismerkedni??
Azon matche-elt ki, hogy túl lelkes vagyok, és ő meg nem érzi... FÉL NAP ALATT!!!! Konkrétan alig beszéltünk néhány sort... erre ezt vonta le, és szétkapcsolt.
Nekem az a dolgom, hogy egy lány úgy érezze, csak őt akarom társkeresőn, és hogy miatta töröljem magam. Ilyen húspiac felfogással, hogy lehet ismerkedni???

#20 -kérdező-
Érdekes hogy te is csak ezt az oldalt nézed. Sokan nem találnak párt, és? Régen is volt így, jövőben is lesz ilyen.
Nem egy egész nemet/generációt/akármit kell hibáztatni hanem tenni azért, hogy legyen valakid. Sok emberben csalódsz, sok nővel nem jön össze. Na és? Állj fel és menj tovább. Attól nem fog egy hölgy sem a karjaidba hullani, ha itt sajnáltatod magad/szidod őket. ;)
19/L, ha lényeges
2-es és 14-es (is) voltam
Szép napot!

20. Azért mert az emberek ma már termékek. Ez ha tetszik, ha nem így van. Hiszel benne vagy sem, ez a folyamatokat nem érdekli. A kor embere egy kattintásra van bármitől amit csak szeretne. Ha fizetsz valamiért, akkor terméket vásárolsz, amiért nem fizetsz, abban a rendszerben TE magad vagy a termék. Egy termék akkor sikeres ha szép csomagolásban van, ha jó a marketingje. Hogy a csomagoláson belül mi van, az nem prioritás.
Akkor most nézd meg a társkereső piacot, mint rendszert. Kik a sikeresek? Kik mondhatják el, hogy sok termék között választhatnak?
Lehet hogy degradáló a "TERMÉK" szó, de ne tévesszen meg a máz ami körbeveszi a fogyasztói világot. Bárki aki valamit akar, legyen az bármi, annak energiát, időt és pénzt kell belefektetni a sikerbe. Ezért TE elvárod az ellentételezést.
Társkeresés: te jól nézel ki, sikeres vagy mert eljuttattad magad arra a szintre, vagy jó a genetikád, vagy jó helyre születtél. Mondhatni hogy a kor szelleméhez igazodva, te egy prémium termék vagy. Kit és mit vársz el a másik nemtől? Vagy mondom úgy, milyen terméket veszel le a polcról? A lehető legjobbat!
Azért mert te önmagadat embernek tartod, attól a világ nem fog annak tartani. Egyes helyeket csak számsor vagy, egyes helyeken csak bankkártya, egyes helyeket idő aki neki dolgozik, máshol egy olyan árucikk akivel lehet dicsekedni. Van ahol csak pár fotó vagy, van ahol egy fizető account, jelen helyen egy anonym karakterhalmaz stb.
Igazából nincs is ezzel baj, ameddig jól érzed magad ebben a sehova nem tartó, értékválsággal küzdő, konzumidióta és lassanként már az önálló és logikus gondolkodásra képtelen, ön és fajfenntartásra alkalmatlan nihilista tömegben. Abba se bízz, hogy a világ meg a rendszerek amiket használsz, azok érted vannak. Csak úgy tűnik, de az a valóság, hogy ezek használnak téged.
Társkeresés? Mitől lenne ez emberi? Nézz szét! Perckapcsolatok, kihasználások, válások, félrelépések. Tisztelet a kis számú kivételeknek. Pontosan úgy zajlik minden, mint amikor használati cikkeket vásárol az ember. Amíg érdekes és van hasznom belőle addig jó, utána kuka. A kor embere mit is akar? Élvezni az élet minden területét! Szerinted alárendeli ezeket a célokat egy másik embernek ?Ne nevettess már! Azért kell valaki hogy legyen kivel kirándulnom, beszélgetnem, utazgatnom, a naplementébe borozgatnom, 0-24-ben szexelnem, aki majd "boldoggá" teszi az életem, becézget, körbeugrál, aki esténként szétszed az ágyban, aki mellettem csuda jól néz ki, aki mellett biztonságban vagyok stb. Még ezzel sem lenne nagy baj, csak ám ma már úgy keressük az ilyen embereket, mint amikor egy webshopon keresünk egy laptopot. Egyáltalán nem tiszteljük a másikat, egyáltalán nem gondolunk bele abba, hogy a másik is ember, vannak érzelmei. Sőt, ma már a fórumok is ilyenek, folyamatosan köpködjük, romboljuk a másikat, a saját akaratunkat, elképzelésünket akarjuk a másikra erőltetni. A társkeresésben nem ugyanez van? Van ez elején egy kis jópofi, de az is azért, hogy megszerezzük azt a tárgyat, aki majd minket minden jóval ellát. aki még álomvilágban él, annak jussanak eszébe ezek a sorok úgy 10-20 év múlva, mert ez az embertelen tendencia egyre gyorsul.
21. 19 évesen még nem beszéljél magas lóról, ha visszanézel magadra olyan 45 évesen rá fogsz jönni, hogy mennyire nulla tapasztalatod volt még akkor. Ez nem kötekedés, ez tény! :) Akkor már sok mindent felülről fogsz látni, és ez csak és kizárólag a korral és a tapasztalattal jön.

Értékelem a rendkívüli bölcsességed, de saját véleményem és tapasztalatom lehet nekem is, 19 évesen. Jöhetsz te is a "bezzeg az én időmben" meg a "fiatal vagy, honnan tudnád" sablonokkal, de hidd el, semmi értelme. Felőlem 200 éves is lehetsz, akármennyi tapasztalattal a hátad mögött. Alapvető tiszteletet a fiatalnak is illik adni, úgy gondolom.
És az, hogy egyből jössz az "ennyi idősen honnan tudhatnád" szöveggel, nem a tisztelet része.
Nem attól lesz belőled ember, hogy 40+ évesen (vagy ki tudja, engem speciel nem érdekel hány éves vagy) osztod az észt a fiatalabbnak.
Épp úgy, ahogy neked megvan a saját véleményed/álláspontod/gondolatod, úgy meglehet nekem is. Ha 19 évesen, akkor 19 évesen.
A magas ló nem egyenlő a saját gondolatokkal. ;)

És még hozzátenném, 23-as válaszolóként:
Tisztában vagyok vele, hogy az élet során sok tapasztalati szerez az ember. Én is leszek bölcsebb és okosabb is.
De ez nem jelenti azt, hogy azért mert fiatal vagyok, nem írhatom le a véleményem. Pláne nem egy ilyen oldalon.

23-24. Látod hogy igazam van! Jön az egó, hogy a téged nem lehet bírálni. Mert hát te már ezt is bírálatnak veszed. Nem neheztelek rád, mert mindenki akkor van a tapasztalata csúcsán, amennyi éves. A tisztelet nem az hogy mindent elfogadunk és jujjj, meg ne sértsük a másikat módon beszélünk.
Véleménye mindenkinek lehet, de azt hiszem hogy nem álltam beléd sehol sem. Én arra reagálok, amikor rengeteg kérdésben a 20 évesek úgy tolják az okosságaikat, úgy szólják le és pontozzák le az adott kérdésben tapasztalt embereket, hogy az már vagy röhejes, vagy tragikus. Én elfogadok mindenkit a magam módján, azt is tudom hogy ahány ember annyi valóság. Az ember mint élőlény eszméletlen buta, mert nem hallgat a másikra pusztán csak azért, mert hogy neki a saját esze és egója miatt előtte meg kell égetne magát. Oké, ez a személyes fejlődés egyik útja. Hidd el nekem mindegy! :)
Az ember és ember közötti tiszteletet ma már mikroszkóppal kell keresni, amit tiszteletnek gondolnak az nem más mint önzőség. Addig van tisztelet ameddig azonosak a célok, vagy pedig az adott emberre szükség van a céljaimhoz. Vagy kötelező ejrópér stílusú állandó vigyor és elfogadás.
Oké, még a végén ezt is tiszteletlenségnek veszed miss. anonym kishölgy, így nem is korbácsolok az életedbe negatív hullámokat!
Remek napot és életet kívánok!

Nem mozgattàl meg benne igazából semmit , a lehetősèged megvolt.
Majd másnál jobban csinàlod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!