Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok ilyen felületesek, hogy lehet ismerkedni??
Figyelt kérdés
Azon matche-elt ki, hogy túl lelkes vagyok, és ő meg nem érzi... FÉL NAP ALATT!!!! Konkrétan alig beszéltünk néhány sort... erre ezt vonta le, és szétkapcsolt.
Nekem az a dolgom, hogy egy lány úgy érezze, csak őt akarom társkeresőn, és hogy miatta töröljem magam. Ilyen húspiac felfogással, hogy lehet ismerkedni???
2022. aug. 31. 22:30
1/27 A kérdező kommentje:
+ ő nem érzi, hogy ilyen lelkes lenne
2022. aug. 31. 22:30
2/27 anonim 

válasza:

Sajnos elég sok ilyen van, bár férfiak terén is. Nem tudok mást mondani, mint hogy legyél kitartó.. remélem kifogsz egy rendes nőt, mert akad bőven. :)
4/27 anonim 

válasza:

Nyugi, azért van még néhány normális nő.
5/27 anonim 

válasza:

Az a típus vagy aki fél nap múlva már családot tervez?
6/27 A kérdező kommentje:
nem, az a tipus, aki nem hiszi, hogy fél nap alatt meg lehet ismerni bárkit
2022. aug. 31. 22:50
7/27 anonim 

válasza:

Azért kíváncsi lettem volna mi volt az utolsó mondatod.
Ne akadj ki , próbàlkozz tovább.
8/27 anonim 

válasza:

#6: nem vetted magadon észre, hogy túlságosan nyomultál / túl sok voltál neki, és ebből lett rövid úton elege. Simán el tudom képzelni a szitut. Az angolban erre az "overwhelm" igét használják. Kb. leúthengerelted őt a féktelen érzelmeiddel.
9/27 A kérdező kommentje:
és akkor most mindennek úgy kell végződnie, hogy a legkisebb hibára is kimatch-elnek?
2022. aug. 31. 23:39
10/27 anonim 

válasza:

#8: Teljesen másról beszélsz, mint amiről a kérdező ír... Pont, hogy a másik félnek kevés volt, a kérdező meg nem akart sok lenni.
(Bár, amúgy itt általában mindegy. A kérdező férfi, nőről írt, így értelemszerűen százféleképp ki lesz hozva, hogy úgyis ő volt a hibás. Értelmes választ nem igazán szoktak itt férfiak kapni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!