Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok ilyen felületesek, hogy lehet ismerkedni??
Azon matche-elt ki, hogy túl lelkes vagyok, és ő meg nem érzi... FÉL NAP ALATT!!!! Konkrétan alig beszéltünk néhány sort... erre ezt vonta le, és szétkapcsolt.
Nekem az a dolgom, hogy egy lány úgy érezze, csak őt akarom társkeresőn, és hogy miatta töröljem magam. Ilyen húspiac felfogással, hogy lehet ismerkedni???

Mi van??
Most az volt a baj, hogy túl lelkes/nyomulós voltál, ő meg nem(első bekezdés)
vagy az, hogy nem voltál annyira lelkes, hogy csak rá figyelj(második bekezdés)?
Ehh...
Remélem egy ponton a nők is idejonnek majd kisirni minden egyes apró csalódásukat.

13
Te hol élsz? 🤣
Vércsoport esetleg nem érdekel? Fülek kerülete?

A netes társkeresés manapság ilyen. Még szerencsés is voltál, mert ennél sokkal rosszabb esetek is vannak. Nekem volt olyan, hogy több hetes üzenetváltás után minden indoklás nélkül elűnt a nő, mint a kámfor. Onnantól akár a falnak is írhattam volna, semmire nem reagált. Aztán olyan is volt, hogy az első megbeszélt randevú előtti nap belekötött az utolsó üzenetem egy teljesen semleges mondatába, besértődött és lemondta a randit. Sőt még olyan is, hogy az első randi után elmondta, mennyire jól érezte magát velem, s majd felhív, mikor találkozzunk legközelebb; aztán mégsem hívott, s mikor türelmemet elvesztve egy hét után rákérdeztem, miért nem hív, megírta, hogy mégsem akar többet ismerkedni velem. Ezek az esetek jóval durvábbak, mert rengeteg időt és energiát elvettek a semmiért.
Egyszóval nehogy azt hidd, hogy mindenki alaposan meg akar ismerni, mielőtt döntést hoz. Nagyon nagy a választék, és ezért bármikor akármi is nem tetszik benned, ejtve vagy. De még csak ez sem kell: egyszerűen bármikor ráírhat a társjelöltedre egy neki elsőre nagyon tetsző másik, s akkor is azonnal ejtve vagy. A netes társkeresés egy eredendően frusztráló, felszínes döntések alapján működő dolog. Legalább az első randiig nem vagy több egy feltöltött fényképnél, nem is tekintenek teljesen valódi, érző embernek, s eszerint is kezelnek. Teljesen elszemélytelenedett a dolog, legalább az első randiig egy webáruházi áru vagy csupán, amelynél bármikor kivehetnek a virtuális kosárból. Ez van, akár tetszik, akár nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!