Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lányok ilyen felületesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok ilyen felületesek, hogy lehet ismerkedni??

Figyelt kérdés

Azon matche-elt ki, hogy túl lelkes vagyok, és ő meg nem érzi... FÉL NAP ALATT!!!! Konkrétan alig beszéltünk néhány sort... erre ezt vonta le, és szétkapcsolt.

Nekem az a dolgom, hogy egy lány úgy érezze, csak őt akarom társkeresőn, és hogy miatta töröljem magam. Ilyen húspiac felfogással, hogy lehet ismerkedni???

2022. aug. 31. 22:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mi van??

Most az volt a baj, hogy túl lelkes/nyomulós voltál, ő meg nem(első bekezdés)

vagy az, hogy nem voltál annyira lelkes, hogy csak rá figyelj(második bekezdés)?

Ehh...

Remélem egy ponton a nők is idejonnek majd kisirni minden egyes apró csalódásukat.

2022. aug. 31. 23:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy mondatból is tudom, ha nem illünk össze. Ha fél nap alatt mondod el, hogy akarsz gyereket, onnantól nem érdemes ismerkedni.
2022. szept. 1. 00:03
 13/27 anonim ***** válasza:
Ez csak kifogás volt! Milyen magas vagy és hány kg? Anyagi helyzet?
2022. szept. 1. 06:24
 14/27 anonim ***** válasza:

13

Te hol élsz? 🤣

Vércsoport esetleg nem érdekel? Fülek kerülete?

2022. szept. 1. 06:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A netes társkeresés manapság ilyen. Még szerencsés is voltál, mert ennél sokkal rosszabb esetek is vannak. Nekem volt olyan, hogy több hetes üzenetváltás után minden indoklás nélkül elűnt a nő, mint a kámfor. Onnantól akár a falnak is írhattam volna, semmire nem reagált. Aztán olyan is volt, hogy az első megbeszélt randevú előtti nap belekötött az utolsó üzenetem egy teljesen semleges mondatába, besértődött és lemondta a randit. Sőt még olyan is, hogy az első randi után elmondta, mennyire jól érezte magát velem, s majd felhív, mikor találkozzunk legközelebb; aztán mégsem hívott, s mikor türelmemet elvesztve egy hét után rákérdeztem, miért nem hív, megírta, hogy mégsem akar többet ismerkedni velem. Ezek az esetek jóval durvábbak, mert rengeteg időt és energiát elvettek a semmiért.

Egyszóval nehogy azt hidd, hogy mindenki alaposan meg akar ismerni, mielőtt döntést hoz. Nagyon nagy a választék, és ezért bármikor akármi is nem tetszik benned, ejtve vagy. De még csak ez sem kell: egyszerűen bármikor ráírhat a társjelöltedre egy neki elsőre nagyon tetsző másik, s akkor is azonnal ejtve vagy. A netes társkeresés egy eredendően frusztráló, felszínes döntések alapján működő dolog. Legalább az első randiig nem vagy több egy feltöltött fényképnél, nem is tekintenek teljesen valódi, érző embernek, s eszerint is kezelnek. Teljesen elszemélytelenedett a dolog, legalább az első randiig egy webáruházi áru vagy csupán, amelynél bármikor kivehetnek a virtuális kosárból. Ez van, akár tetszik, akár nem.

2022. szept. 1. 07:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért élőben is meg kellene próbálni a dolgot, nem csak interneten.
2022. szept. 1. 10:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Miért lenne felületes csak azért, mert tudja, hogy mit nem szeretne? Nálam is intő jel, ha valaki túl lelkes, mert az valószínűleg nem engem keres, nem engem szeretne megismerni, egyszerűen csak akar magának valakit, bárkit. Nem egy bárki akarok lenni, nem egy kapálózó társat szeretnék magam mellé, hanem valakit, aki lát engem, akivel különlegesek vagyunk egymás számára, és nem azért, mert méltóztatunk visszaírni...
2022. szept. 1. 10:37
 18/27 anonim ***** válasza:
12%
A nők zöme ma már nem azt nézi egy férfiban aki tetszik neki h hogy működhet vele a kapcsolat hanem azz h hogyan nem. "Biztos van vmi hiba" stb...szó szerint a hibát keresik betegesen. A sok hülye lifecoach meg észosztó párkapcsolati szoba-buddha facen tiktokon stb elérte a célját. A nők ezekre hallgatnak es ezért lettek ilyen hiperkritikusak, gyk mindebnen rögtön a legrosszabbat látják. Elég lesújtó a helyzet
2022. szept. 1. 10:52
 19/27 anonim ***** válasza:
Mert mindig az a fél a lelkes, amelyik az alárendelt. Egy nőnek 500+ lehetősége van. Egy átlag pasi meg majd kiugrik a bőréből ha egy is összejön. A lelkesedésed meg taszító, ugyanis ezt látja a a nő is, akivel éppen kontaktolsz. Sose mutasd ki hogy az övé vagy, meg hogy annyira akarod, meg ne érjél rá mindig stb. A nőkben is ott van a vadászösztön, ha egyből adod magad, ki leszel pipálva, levadásztak.
2022. szept. 1. 12:12
 20/27 A kérdező kommentje:
remek. Egymással ellentmondó szabályok tömkelege - közben meg társkeresésre több lehetőség van, mint bármikor máskor a világtörténelemben, aztán mégis szingli harmincasok, meg 40 évesen szülő nők... ugyan miért is?
2022. szept. 1. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!