Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik mindenféle gátlások nélkül kimondanak érzelmi dolgokat, valójában felületesebben vagy nem is éreznek?
Pl amikor havernak mondja valaki egy csajról ill a bnőjéről, hogy jaj de szerelmes vagyok belé. Vagy hallgasd a hangját(és odaad neki telefonba)és mondja a havernak olyan szerelmes vagyok a hangjába is.
Vagy mint valami kívülállóként de nekem mondja, hogy gondoltad volna hogy ebből ilyen nagy szerelem lesz?
Vagy mikor féltékeny, simán a képembe vágja azokat az erős szavakat hogy megcsaltál!, vagy ezt kérdezve, megcsaltál?!
Csak mert pláne haveroknak mikor így mondja rám, hogy ő a szerelmeeeem!! nekem szinte olyan, mintha akár ebben lehetne egy gúny is, illetve komolytalannak hat, de még a haver se érti, hogy most szórakozásból ömleng, vagy nem.
Nem tudom hogyan érzékeltethetném, de kb olyasmi az egész mint amikor brahibol viccből mondanának ilyen szerelemvallomásokat mint talán a c.gányok, hogy jaj ő a szerelmeeem.
Kezd olyannak tünni a párom, mint valami nagy színjátékos.
Ha valóban szeretünk valakit, szerintem az nem ilyen. Hanem néha úgy félve mondjuk ki hogy szeretlek(sebezhetővé válunk), vagy nem a nyilvánosságnak mondjuk hanem a párunknak, és ha én félteném is ill féltékeny lennék, ki sem merném mondani hogy úgy gondolom, megcsalsz, hanem csak óvatosan puhatolóznék. Pl hol voltál vagy hasonló.
Nem red flag ez az egész?
Írók, költők, dalszövegszerzők?
A világ legszebb szerelmesversei?
Akkor mégsem tudtam érzékeltetni.
Kb mint cirkuszban a bohóc a színpadon, amikor színpadiasan előadja haveroknak hogy szereteeem.
Meg kikiabálja az utcán is.
Ugy hat, hogyha masnap.meg más csajjal állítana be a haverok közé, akkor rá is simán mondaná ezt, hogy most meg ő a szerelmees.
Nekem nagyon gyanús így az egész.
Valóban egy mélyérzésű ember szerintem ilyeneket nem csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!