Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik mindenféle gátlások nélkül kimondanak érzelmi dolgokat, valójában felületesebben vagy nem is éreznek?
Pl amikor havernak mondja valaki egy csajról ill a bnőjéről, hogy jaj de szerelmes vagyok belé. Vagy hallgasd a hangját(és odaad neki telefonba)és mondja a havernak olyan szerelmes vagyok a hangjába is.
Vagy mint valami kívülállóként de nekem mondja, hogy gondoltad volna hogy ebből ilyen nagy szerelem lesz?
Vagy mikor féltékeny, simán a képembe vágja azokat az erős szavakat hogy megcsaltál!, vagy ezt kérdezve, megcsaltál?!
Csak mert pláne haveroknak mikor így mondja rám, hogy ő a szerelmeeeem!! nekem szinte olyan, mintha akár ebben lehetne egy gúny is, illetve komolytalannak hat, de még a haver se érti, hogy most szórakozásból ömleng, vagy nem.
Nem tudom hogyan érzékeltethetném, de kb olyasmi az egész mint amikor brahibol viccből mondanának ilyen szerelemvallomásokat mint talán a c.gányok, hogy jaj ő a szerelmeeem.
Kezd olyannak tünni a párom, mint valami nagy színjátékos.
Ha valóban szeretünk valakit, szerintem az nem ilyen. Hanem néha úgy félve mondjuk ki hogy szeretlek(sebezhetővé válunk), vagy nem a nyilvánosságnak mondjuk hanem a párunknak, és ha én félteném is ill féltékeny lennék, ki sem merném mondani hogy úgy gondolom, megcsalsz, hanem csak óvatosan puhatolóznék. Pl hol voltál vagy hasonló.
Nem red flag ez az egész?
9#Mostani alakuló kapcsolatom tata
10# téged is lazán meglegetne vezetni, okosabbak válaszát várom
A túlzott színpadias viselkedés szerintem nem őszinte.
Az hogy ezt viszont 99%-a beveszi az embereknek, még nem jelenti azt hogy feltetlenül meg kellene valakiben bízni, hanem csak azt hogy jó manipulátor vki.
Ilyenek beetetett emberek nem értik azt, amikor otthagyják csalják őket, hogy de miért?
Melyik, a 2 napos "kapcsolatod"? Nyilván hazudik, mivel nem is ismer. Gratulálok, megtaláltad a következő bántalmazód. Amúgy az "exed" mit szól hozzá? Nem küldi már rád a haverjait? Nem lép le a munkahelyéről, mert nem veszed fel a telefont?😂 Ezzel pont 3 napja dicsekedtél. Van fantáziád, meg kell hagyni.
Egyébként max.mama lehetnék, de ahhoz még túl fiatal vagyok.😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!