Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon azért néz ki a...

Magyarországon azért néz ki a legtöbb ember idősebbnek a koránál, mert gondjaik vannak, és a sok stressz öregíti őket?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy férfiakról, vagy nőkről beszélünk, sőt, az a helyzet, hogy ez a folyamat már nagyon korán elkezdődik. Kamaszoknál még csak az figyelhető meg, hogy "érettebbek" testileg, de az öregedés jeleit már huszonéves korban is lehet látni. 30-40 évesen meg a legtöbb ember már mamóka meg papóka.

Ez a sok stressz miatt van?

tegnap 08:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, köze van a stresszhez, az anyagi gondokhoz.

De én éltem Zürichben 3 évet, a nők öregesen öltöznek. Zöld, barna, fekete, szürke színű ruhákat hordanak,nem sminkelnek, de nem is fürdenek.

Mi magyarok azért sokkal színesebbek vagyunk.

tegnap 08:55
 2/31 anonim válasza:
100%
Rossz életvitel és gondolkodásmód. Helyes életvitelhez tudás és fegyelem kell, stressz menedzseléshez pedig megfelelő gondolkodásmód.
tegnap 08:57
 3/31 A kérdező kommentje:

Ismerem a svájci nőket, viszont esetükben arra tippelnék, hogy a genom változatlansága okozza a szürke külsőt idősebb korban, mivel tudomásom szerint ők egymással (mármint népen belül, nem családon belül) házasodnak.

Habár ez nem jó tipp, mert a japánok sem igazán keverednek, azok mégis fiatalos emberek.

tegnap 09:02
 4/31 A kérdező kommentje:

Még valami:

Igazából más népe sem feltétlenül fürdenek annyit, mint mi, magyarok.

Ennek egyébként az a történelmi háttere, hogy a török hódoltság alatt a törökök behozták ide a fürdés hagyományát, amit mi átvettünk. A törökök ugye szerették a fürdőket.

tegnap 09:05
 5/31 anonim válasza:
100%
Lehet a stressz, mindenféle addiktív dolog mint a cigaretta, alkohol, akár maga a szex - ha tetszik ha nem valakin lehet járni, hogy ki van élve nemtől függetlenül és persze a gének. Valaki 18 évesen 30 évesnek néz ki míg más pont az ellentéte.
tegnap 09:05
 6/31 anonim válasza:
*lehet látni
tegnap 09:06
 7/31 A kérdező kommentje:
Igen, van aki 18 évesen is 30-nak néz ki. Láttam már ilyet...
tegnap 09:07
 8/31 anonim ***** válasza:
0%

A munja tönkretesz.

Egy igazgato pl még 50 évesen is hamvas, egy gyári munkás meg már 30 évesen 50 nek néz ki.

tegnap 09:40
 9/31 anonim ***** válasza:

A stressz, a mókuskerék nagyon erős hatással van a kinézetre.

Ehhez hozzá tesz, vagy elvesz az életmód.

Sok más országban ez ugyanígy van, felesleges Magyarországra szűkíteni.

Viszont aki 18 évesen 30-nak néz ki az masszívan csak genetika.

Én soha nem néztem ki annyinak amennyi vagyok és valószínűleg ez már így is marad.

tegnap 09:42
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

"Egy igazgato pl még 50 évesen is hamvas"

Elég rosszul látod 8-as.

Egy 50 éves igazgató marhára nem hamvas hanem jobb esetben szívbeteg, idegileg roncs.

tegnap 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!