Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon azért néz ki a...

Magyarországon azért néz ki a legtöbb ember idősebbnek a koránál, mert gondjaik vannak, és a sok stressz öregíti őket?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy férfiakról, vagy nőkről beszélünk, sőt, az a helyzet, hogy ez a folyamat már nagyon korán elkezdődik. Kamaszoknál még csak az figyelhető meg, hogy "érettebbek" testileg, de az öregedés jeleit már huszonéves korban is lehet látni. 30-40 évesen meg a legtöbb ember már mamóka meg papóka.

Ez a sok stressz miatt van?

tegnapelőtt 08:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ja.Yes.
tegnapelőtt 10:37
 12/31 anonim ***** válasza:
En 5 el kevesebbnek..
tegnapelőtt 10:37
 13/31 anonim válasza:
De nem itt a Gyakorin, kérdező, itt bárki beírja, hogy 68 évesen 14- nek nézik. 🤣
tegnapelőtt 10:43
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én azt vettem észre, hogy inkább fiatalabbnak néz ki mindenki, főleg a pasik. Pl. társkeresőn 35 éves, mégis a tinifiút látom benne. Én ezt úgy szoktam fogalmazni, hogy a belső gyerekesség kiül kívülre is.

Mondjuk nekem nem is pluszpont a gyerekes külső egy felnőttnek.

tegnapelőtt 10:46
 15/31 A kérdező kommentje:

A húgom kb. ugyanezt mondta, mint te.

Nyilván nemeken belül is meg lehet különböztetni azt, hogy kik öregszenek gyorsabban.

A nők többsége szerintem valamivel gyorsabban öregszik, aminek (talán) a korai érés is az oka: egy 16 éves lány manapság kinéz 22 évesnek. Akkor huszonévesen meg 30-nak fog kinézni, és így tovább.

Ezzel kapcsolatban egy story:

Évekkel ezelőtt lent voltam szezonmunkán Balatonon, dolgoztam együtt olyanokkal, akikről azt hittem, huszonéves fiatalok. Erre kiderült, hogy kb. 18 évesek.

Rendesen megijedtem. Mondom, ezt hogy? Hát azoknak a csávóknak olyan erős szakála volt, amilyen nekem most sincs. Az a csajszi meg olyan volt, mint egy 28 éves nő, aki már szült vagy 2 gyereket.

Komolyan mondom, nekem ez ijesztő volt.

tegnapelőtt 11:01
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, most így hirtelen végiggondolom a környezetemet, szerintem nem néz ki mindenki öregebbnek, sőt. Én magamon spec nagyon észreveszem, hogy aszért akadnak már látható ráncaim így 37 évesen, mások viszont max 32-nek szoktak tippelni. A velem kb. egykorú ismerősöket végigfuttatva fejben, szerintem sokan fiatalabbnak néznek ki a koruknál.

Ami viszont nagyon öregíti az embereket, az szerintem a túlsúly, egy húszas évei második felében lévő embert is simán néznek 40-nek, ha túlsúlyos. Férfiak esetében pedig a kopaszodás is egy ilyen tényező, ami ugye abszolút genetika, van, aki már huszonévesen látványosan "mickeyegeresedik" és nem sokat tehet ellene sajnos.

tegnapelőtt 11:05
 17/31 A kérdező kommentje:

Igen, a kopaszodás is öregít.

Láttam már olyan 20 éves srácot is, aki szinte tiszta kopasz volt. Durva.

Bár aki alkalmas a hajátültetésre (és van rá pénze) azon lehet segíteni.

Na, de vannak, akiknek jól állna kopasz fazon, azok szerencsések. Szóval nekik mindegy.

tegnapelőtt 11:17
 18/31 anonim ***** válasza:
17: exem megcsináltatta ezt a hajbeültetés dolgot, ő is ilyen 20 évesen hullik kifelé a haja típus volt. Szerintem valami rettenet, annyira borzalmasan természetellenes, hogy ennél már jobb a kopaszság. És fájt neki vagy másfél-2 millába. Tényleg inkább tolják le 1-2 millisre akkor.
tegnapelőtt 11:22
 19/31 A kérdező kommentje:

Ha olyan rossz lett, akkor nem jól választott klinikát. (Fiataloknak amúgy sem ajánlják jobb helyen a műtétet)

De nézd meg Vásáry Andrét. Neki a Hair Hungary-nál csinálták, és tök jó lett a haja:

[link]

tegnapelőtt 11:28
 20/31 anonim ***** válasza:
19: nem olyan fiatal, 30+ volt már, mikor csináltatta. 33 talán, pontosan nem tudom, valami 3-4 éve lehetett. Az lehet, hogy rosszul választott, nem tudom. Ő amúgy örül magának és elégedett az eredménnyel, de szerintem nem igazán látja reálisan. Mondjuk az a lényeg, hogy ő jobban érzi magát igazából.
tegnapelőtt 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!