Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon azért néz ki a...

Magyarországon azért néz ki a legtöbb ember idősebbnek a koránál, mert gondjaik vannak, és a sok stressz öregíti őket?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy férfiakról, vagy nőkről beszélünk, sőt, az a helyzet, hogy ez a folyamat már nagyon korán elkezdődik. Kamaszoknál még csak az figyelhető meg, hogy "érettebbek" testileg, de az öregedés jeleit már huszonéves korban is lehet látni. 30-40 évesen meg a legtöbb ember már mamóka meg papóka.

Ez a sok stressz miatt van?

tegnapelőtt 08:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ez életmód,genetikai adottság,és életfelfogás kérdése. Az én családomban mindenki fiatalos,mert nem amortizáljuk le magunkat.Megisszuk a magunk kis piáját hétvégenként,de azok minőségi italok,és nem nagy mennyiség.Az étrend változatos,és ami még fontos; a legjobb fiatalító szérum az állatszeretet.Mentett kutyáink közelsége feltölti az ember lelkét,így az örök fiatal marad.
tegnapelőtt 12:38
 22/31 A kérdező kommentje:
Természetesen vannak fiatalos emberek, a többségről beszéltem, hogy én hogy látom, de persze tévedhetek.
tegnapelőtt 13:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Nagy mennyisegbe iszok neha minosegi italokat , azert meg mindig 5-6 ev letagadhato.. tobb mint 10 eve dohanyzom is . Hust azt nem eszek!
tegnapelőtt 13:14
 24/31 anonim ***** válasza:
10 dehogy látom rosszul nem egy 50 es igazgafót láttam es látok. Kb elmehetnének modellnek is, a férfiak is igényesek nagyon.
tegnapelőtt 13:35
 25/31 anonim ***** válasza:
24. Milyen modellnek te szerencsetlen? Ugy megvannak venulve mint aki 40 evet le dolgozott az epitoiparban..
tegnapelőtt 14:07
 26/31 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a ChatGPT-t
tegnapelőtt 15:11
 27/31 anonim ***** válasza:
Engem 100 évesen nem engedtek fel az óriáskerékre.
tegnapelőtt 16:14
 28/31 anonim ***** válasza:

40 felett válnak az emberek öregessé, pláne a férfiak.

Nekem nem tünt fel, hogy a fiatalabbak többsége idősebbnek nézne ki a koránál, egyetlen papóka/mamókát sem ismerek a 30-as korosztályban.

tegnapelőtt 16:30
 29/31 anonim ***** válasza:
Akik idősen is képesek korán kezdeni már évezredek óta pálesszel kezdeni a napot, azok nem igazán a stressz miatt idősödnek. Nálunk rengetegen isznak, dohányoznak, egyéb aljzószereket használnak, emiatt van az, hogy úgy néznek ki, ahogyan.
tegnapelőtt 17:39
 30/31 anonim ***** válasza:
Amúgy jó adottságokkal rendelkeznek a magyarok,csak nem törődnek eléggé magukkal.Sok a koszos,igénytelen ember a fiatalok körében is.A piát,cigit nem említem,mert az a világon mindenhol jelen van.Itt inkább a haj- bőrápolásra,öltözködésre,és egézséges táplálkozásra,sportra kellene több időt fordítania a népnek.Minden fejben dől el.Stresszes élet? Elkerülhetetlen.Hülyeségekkel foglalkozni káros,de jó célokért való aggodalom,küzdelem,az csak felpörgeti az elmét.
tegnapelőtt 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!