Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hisz még valaki a szerelemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisz még valaki a szerelemben, vagy csak én érzem úgy, mintha az emberek felületesek lennének?

Figyelt kérdés
Miért érzem egyre inkább azt, hogy kb kötelező kelléke az 1.-2. randinak a szex és ha nincs, akkor én vagyok a frigid?
2019. okt. 5. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
A szerelem létezik csak vannak akik számára elérhetetlen dolog, számomra is pl.
2019. okt. 5. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Én hiszek. Abban hiszek, hogy az ember életében maximum 2-3 alkalommal éli át, és az esetek többségében viszonzatlanul. Az összes többi ember, akivel kapcsolatba kerül valamilyen vonzalomban: elhajítható, pótolható, lecserélhető...egyszóval pótlék.
2019. okt. 5. 23:53
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Én szerelmes voltam az ex jegyesemben, de olyan szinten, hogy fizettem a főiskoláját, a német tanulmányait, minden kiadását stb... és mind addig nem láttam mennyire kihasznál csak, amíg végül meg nem csalt.

Viszont pont emiatt már nem is nagyon bízok meg másik lányokban, nem hogy szeremes legyek. talán innen lehet eredeztetni nemi nemű felszínességet is... 28/F

2019. okt. 6. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Hiszek benne. Másfél évtizede vagyok a férjemmel, nem lehetnék ennél boldogabb sem egyedül, sem mással. 😊
2019. okt. 6. 02:03
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Sokáig nem hittem benne, de aztán megismertem egy lányt akivel össze is jöttem, majd kis idővel nagyon beleszerettem. Aztán megcsalt és szakított velem (inkább mondjuk úgy hogy kidobott). Azóta megint nem hiszek benne.

A mai napig imádok őt, de hatalmasat csalódtam benne. Nem is az a legrosszabb az egészben, hogy megcsalt, hanem abba belegondolni, hogy neki ennyit jelentett a kapcsolatunk, ennyit jelentettem én, hogy egy dugásért mindent eldobott...

2019. okt. 6. 03:02
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Hiszek benne csak abban nem hiszem, hogy valaha is megfertőződhetek én is vele.
2019. okt. 6. 03:57
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Majdnem mindenki átéli életében legalább egyszer. Én sem sokszor, de akkor mindig megszívtam. Az igazi lángoló szerelem ritkán viszonzott, és ritka, hogy felemel, nem pedig tönkretesz. Az utolsó engem is kiábrándított ebből a szóból. Amíg azt látom, hogy elég egy csinosabb pofi eldobni mindent, addig nem bízom az emberekben. Ez a világ eltapossa azokat, akik tudnak szeretni.
2019. okt. 6. 06:54
 8/12 Zsoltmester ***** válasza:
100%
Nagyon élesen meg kell látni azt hogy tényleg szerelmes vagy-e és hogy a másik és hasonlóképpen érez. De ez a mai társadalom nagyon kisiklott ismerkedés szempontból és tényleg csak a felületen játszik, szex, szimpátia amit szerelemnek hívnak manapság. Ennél nyilván többet jelent.
2019. okt. 6. 07:04
 9/12 anonim ***** válasza:
19%

Én nem hiszek benne, de csak azért, mert elvakít, és simán szerelmes lehetsz olyanba, akivel totál nem illesz össze.

Amit leírsz, az meg teljesen más dolog. Aki ennyire az elején szexet akar, az nem is akar mást tőled... szűrd ki az ilyen balfékeket, és találj komoly embereket. Nem a szerelem lesz a lényeg sosem, hanem az, hogy összeilletek és komolyan gondoljátok az ismerkedést és egy leendő kapcsolat reményét egymással 😊

2019. okt. 6. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de ehhez kötődés kell. Nem a "randiztunk kétszer" állapot. Mondjuk amikor kisgyerek kortól együtt nőttök fel, mert tudomisén szomszédban lakik, és valódi társak lehettek. Ez ritka.
2019. okt. 6. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!