Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerelemben sikertelenségemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemben sikertelenségemnek lehet az az oka, h túl őszintén kiadom az érzéseimet, képtelen vagyok manipulálni?

Figyelt kérdés
20-as éveim közepén járó férfi vagyok, és sose volt szerencsém a szerelemben. Többen mondták már, h ott szúrom el,h túl hamar kimutatom az érzéseimet, nem játszmázom stb. De én arra nem is lennék képes, hogy olyan embert manipuláljak, akit szeretek. Ha néha azon kaptam magam,h nem tudatosan mégis ezt csináltam, akkor iszonyú bűntudatom lett. Akármennyire is ragaszkodtam valakihez, én sosem láncoltam magamhoz, hanem inkább elengedtem,ha nem viszonozta,egy darabig próbálkoztam, de aztán inkább hagytam,mert nem akartam manipulálni.
2019. szept. 13. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Ne próbálj beállni a sorba, csak hogy megfelelj másoknak.

Nem veled van a probléma, hanem a sorral.

A teljes őszinteség lenne a normális. Én is az vagyok.

Mutass példát, és legyél teljesen őszinte annak ellenére is, hogy mások nem azok. Mutatunk kell az utat.

2019. szept. 13. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
a nők szeretik ha küzdesz értük nem pedig hagyod elmenni őket
2019. szept. 13. 23:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hajlandó beállni a sorba. Nem érdekel, ha mindenki manipulálással éri el a célját ,én akkor se vagyok erre hajlandó, mert csak szenvednék egy ilyen kapcsolatban.

Nem tudnám ráerőltetni magam valakire. Küzdeni küzdök, amíg úgy látom, hogy van remény, de ha nagyon nem akarja, akkor én inkább nem erőltetek semmit.

2019. szept. 13. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én is ilyen vagyok, csak nőben, a párom is ilyen, csak férfiben. Ilyet kerestem, ilyet keresett. De előtte 3 és fél évig szingli voltam, ő csak fél évet.
2019. szept. 14. 02:18
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Legyezi az egotokat #2-es?

Szerintem egymásért kellene küzdeni.

Kérdező. Légy (maradj) hű önmagadhoz!

2019. szept. 14. 05:16
 6/6 anonim ***** válasza:
6-7 évig "futottam, küzdöttem" viszonzatlan szerelem után, annyit értem el vele, hogy közben idősebb lettem. Hidd el, ne ragaszkodj olyanhoz, aki nem viszonozza már az elején a dolgokat. Úgysem fog semmi változni, ha most nem akar téged, 20 év múlva sem akar majd.
2019. szept. 14. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!