Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet a pasikat az orruknál fogva manipulálni?

Figyelt kérdés

A barátomnak 2 nő állandóan írogat. Egyikük képet küldözget neki, kiválasztani melyik a jobb, másik most ment szét a pasijával és most minden nap találkozgat pasikkal, és már az én páromnak is mondta menjenek el pizzázni. Ő meg nyugodt szívvel beleegyezett, hogy majd megbeszélik az időpontot.

Ha mondom neki, hogy nem szeretem, hogy így elvan a lányokkal, mert a kis szabad idejét is velük tölti rám már nem marad. Azt mondja barátok. De mindkettő aludt már nála, egyikükkel csókolózott. Természetesen előttem történt még ez. De nem látja be, hogy tapadnak rá, talán észre sem veszi.

Tennem kéne még valamit, a mondáson kívül az ügy érdekében, hogy változás történjen ezekhez a lányokhoz való hozzáállásán?

22.n 23.f

2019. aug. 29. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Biztos, hogy szeret Téged...?!
2019. aug. 29. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

A barátod a jelek szerint örömmel hagyja a manipulációt, élvezi a nők figyelmét. Miért?

-kevés vagy neki egyedül

-nem alkalmas monogám kapcsolatra

-nincsenek feléd erős érzelmei

Döntsd el, hogy ezekből rá melyik a megfelelő.

Én hagynám a pcsába ezt az embert. Fix punci nem lennék mások mellett.

2019. aug. 29. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Keress egy kevésbé népszerű, introvertált, csúnyább fiút. Garantáltan senki nem fog neki képeket küldözgetni.
2019. aug. 29. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Inkább a pasi manipulál téged, ha tényleg elhiszed neki, hogy azt gondolja a csajok csak barátkozni akarnak vele.
2019. aug. 29. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
Nagyon hasznos tanácsokat irtak az előző válaszolók, egyetértek velük.
2019. aug. 29. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Hát én már küldtem képet fiú barátnak hogy melyik a jobb egy munka miatt kellett fotó. Meg is kritizálta, javasolt ezt azt, megfogadtam, segített. Mondjuk nekem van párom, de épp dolgozott napközben nekem meg kellett egy vélemény egy ráérős embertől. Tény hogy ha az én páromnak küldenének, én is kicsit felfigyelnék a helyzetre, de nem mindenki akar mást van amikor tényleg csak segítség kell.
2019. aug. 29. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem manipulálja senki, a barátod megy a farka után. Magától.
2019. aug. 29. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

hát szerintem akit az orránál fogva vezetnek, az te vagy Aranyom.

38N

2019. aug. 29. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Szóval az a baj, hogy a havercsajok szerinted az orránál fogva vezetik, neked meg nem engedelmeskedik?

Szerintem azokat a csajokat nem veszi komolyan, téged meg nem hagy a fejére nőni, bármennyire is szeretnéd.

Elhiszem, hogy nem tetszik, de a szabad akarat az egy ilyen kellemetlen dolog.

2019. aug. 29. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem az orra, hanem a 🍆
2019. aug. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!